Ter Beek

Contactgegevens Ter Beek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ter Beek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ter Beek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tuinwijkstraat 115; 1930; Zaventem, België

Telefoon (phone): 02 725 06 97; 0800 178 56 (+32-02 725 06 97; 0800 178 56) 02 725 06 97; 0800 178 56 (+32-02 725 06 97; 0800 178 56)

Fax (fax): 02 725 23 37 (+32-02 725 23 37) 02 725 23 37 (+32-02 725 23 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ter Beek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ter Beek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ter Beek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ter Beek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ter Beek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ter Beek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ter Beek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ter Beek
Products information Ter Beek

BTW identificatienummer (tax): BE07325927734
Ondernemingsnummer: 6439056396
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Ter Beek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ter Beek
(Get full report from official database of BE for Ter Beek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ter Beek
Addition kinds of activities for Ter Beek

282201. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
25110501. Boekenkasten, huishouden: hout | Bookcases, household: wood
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
39140201. Carving sets, nikkel zilver | Carving sets, nickle silver
39999917. Gouden stempelen, behalve boeken | Gold stamping, except books
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
83619902. Emotioneel gestoord thuis | Emotionally disturbed home

Werken bij Ter Beek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ter Beek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ter Beek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ter Beek. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

Zoek naar antwoorden van Ter Beek in sociale netwerken
Look for responds of Ter Beek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ter Beek. Laat een reactie achter voor Ter Beek. Ter Beek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ter Beek. Leave a respond for Ter Beek. Ter Beek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ter Beek op de google maps. Adres en contacten Ter Beek
Location of Ter Beek on the google maps. Address and contacts of Ter Beek

Andere gerelateerde bedrijven als come Ter Beek Ter Beek: Alinco NV | B.D. & J. Zakenkantoor BVBA | JOSE LEONARD | ENT. SP. NAOME | B. MAINGAIN

Other related companies as Ter Beek: Alinco NV | B.D. & J. Zakenkantoor BVBA | JOSE LEONARD | ENT. SP. NAOME | B. MAINGAIN

Ter Beek is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ter Beek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07325927734. Het bedrijf Ter Beek bevindt zich op het adres: Tuinwijkstraat 115; 1930; Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Ter Beek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ter Beek is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ter Beek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ter Beek, openstaande posities, locatie van Ter Beek op de kaart.

Ter Beek is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ter Beek, company assigned to the tax number BE07325927734. The company Ter Beek is located at the address: Tuinwijkstraat 115; 1930; Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Ter Beek were not found.
The main activity of Ter Beek is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ter Beek is not available. You also can look at reviews of Ter Beek, open positions, location of Ter Beek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ter Beek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ter Beek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ter Beek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ter Beek, employees, financial statistics.