Taxis Jean SC

Contactgegevens Taxis Jean SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taxis Jean SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taxis Jean SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de France 20-22; 7800; Ath, België

Telefoon (phone): 068 28 30 08; 0475 72 60 00 (+32-068 28 30 08; 0475 72 60 00) 068 28 30 08; 0475 72 60 00 (+32-068 28 30 08; 0475 72 60 00)

Fax (fax): 068 28 77 52 (+32-068 28 77 52) 068 28 77 52 (+32-068 28 77 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taxis Jean SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taxis Jean SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taxis Jean SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taxis Jean SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taxis Jean SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taxis Jean SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taxis Jean SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taxis Jean SC
Products information Taxis Jean SC

BTW identificatienummer (tax): BE05757354736
Ondernemingsnummer: 9661621093
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Taxicabs

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taxis Jean SC
(Get full report from official database of BE for Taxis Jean SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taxis Jean SC
Addition kinds of activities for Taxis Jean SC

2045. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
51319902. Bruidsbenodigdheden | Bridal supplies
72990602. Auto titel en tag service aan particulieren | Car title and tag service to individuals
83610104. Kinderdorpen | Children's villages

Werken bij Taxis Jean SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taxis Jean SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taxis Jean SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taxis Jean SC. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

 • Ervaren tuinman (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

 • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

 • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Studentenjob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

 • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

  Type: Studentenjob

  Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

 • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ANROB

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

 • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: GDS & CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Taxis Jean SC in sociale netwerken
Look for responds of Taxis Jean SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taxis Jean SC. Laat een reactie achter voor Taxis Jean SC. Taxis Jean SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taxis Jean SC. Leave a respond for Taxis Jean SC. Taxis Jean SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taxis Jean SC op de google maps. Adres en contacten Taxis Jean SC
Location of Taxis Jean SC on the google maps. Address and contacts of Taxis Jean SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Taxis Jean SC Taxis Jean SC: FLDEBOMAT NV | SMOUTS & CO BVBA | RAY CAR | O. LHOEST | PORTUBEL

Other related companies as Taxis Jean SC: FLDEBOMAT NV | SMOUTS & CO BVBA | RAY CAR | O. LHOEST | PORTUBEL

Taxis Jean SC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taxis Jean SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05757354736. Het bedrijf Taxis Jean SC bevindt zich op het adres: Rue de France 20-22; 7800; Ath. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Taxicabs.
De hoofdactiviteit van Taxis Jean SC is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taxis Jean SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taxis Jean SC, openstaande posities, locatie van Taxis Jean SC op de kaart.

Taxis Jean SC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taxis Jean SC, company assigned to the tax number BE05757354736. The company Taxis Jean SC is located at the address: Rue de France 20-22; 7800; Ath. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Taxicabs.
The main activity of Taxis Jean SC is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Taxis Jean SC is not available. You also can look at reviews of Taxis Jean SC, open positions, location of Taxis Jean SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taxis Jean SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taxis Jean SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taxis Jean SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taxis Jean SC, employees, financial statistics.