Talmasse A

Contactgegevens Talmasse A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Talmasse A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Talmasse A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gailaipont 20; 5520; Onhaye, België

Telefoon (phone): 082 64 47 62 (+32-082 64 47 62) 082 64 47 62 (+32-082 64 47 62)

Fax (fax): +32 (67) 861-25-26 +32 (67) 861-25-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Talmasse A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Talmasse A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Talmasse A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Talmasse A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Talmasse A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Talmasse A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Talmasse A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Talmasse A
Products information Talmasse A

BTW identificatienummer (tax): BE03276092529
Ondernemingsnummer: 3319763183
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Talmasse A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Talmasse A
(Get full report from official database of BE for Talmasse A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Talmasse A
Addition kinds of activities for Talmasse A

701101. motels | Motels
20850102. Ethylalcohol voor medicinale doeleinden | Ethyl alcohol for medicinal purposes
24210403. Tabak hogshead stock | Tobacco hogshead stock
31110310. Rawhide | Rawhide
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
92249901. Brandweer, zonder vrijwilliger | Fire department, not including volunteer

Werken bij Talmasse A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Talmasse A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Talmasse A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Talmasse A. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

 • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

 • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

 • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

 • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

  Type: Vaste Job

  De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

 • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

 • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

  Type: Werfreserve

  U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van Talmasse A in sociale netwerken
Look for responds of Talmasse A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Talmasse A. Laat een reactie achter voor Talmasse A. Talmasse A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Talmasse A. Leave a respond for Talmasse A. Talmasse A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Talmasse A op de google maps. Adres en contacten Talmasse A
Location of Talmasse A on the google maps. Address and contacts of Talmasse A

Andere gerelateerde bedrijven als come Talmasse A Talmasse A: DANSKANT INTERNATIONAAL | ALAIN AFFLELOU | OPTIEK REYNTJENS & CO | Arpentage SC | VANDENBERGH, WERNER

Other related companies as Talmasse A: DANSKANT INTERNATIONAAL | ALAIN AFFLELOU | OPTIEK REYNTJENS & CO | Arpentage SC | VANDENBERGH, WERNER

Talmasse A is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Talmasse A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03276092529. Het bedrijf Talmasse A bevindt zich op het adres: Gailaipont 20; 5520; Onhaye. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Talmasse A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Talmasse A is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Talmasse A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Talmasse A, openstaande posities, locatie van Talmasse A op de kaart.

Talmasse A is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Talmasse A, company assigned to the tax number BE03276092529. The company Talmasse A is located at the address: Gailaipont 20; 5520; Onhaye. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in Talmasse A were not found.
The main activity of Talmasse A is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Talmasse A is not available. You also can look at reviews of Talmasse A, open positions, location of Talmasse A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Talmasse A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Talmasse A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Talmasse A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Talmasse A, employees, financial statistics.