Staes

Contactgegevens Staes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Staes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Staes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blauwe gaanweg 5; 9150; Kruibeke (Bazel), België

Telefoon (phone): 03 774 32 89 (+32-03 774 32 89) 03 774 32 89 (+32-03 774 32 89)

Fax (fax): 03 774 32 89 (+32-03 774 32 89) 03 774 32 89 (+32-03 774 32 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Staes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Staes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Staes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Staes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Staes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Staes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Staes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Staes
Products information Staes

BTW identificatienummer (tax): BE06344299316
Ondernemingsnummer: 9528961181
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Staes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Staes
(Get full report from official database of BE for Staes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Staes
Addition kinds of activities for Staes

09710201. Jacht bewaar | Hunting preserve
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
28190913. Mangandioxide poeder, synthetisch | Manganese dioxide powder, synthetic
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
50230106. Roestvrij staal bestek | Stainless steel flatware
87320101. Bedrijfsanalyse | Business analysis

Werken bij Staes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Staes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Staes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Staes. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

 • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

 • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

 • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

 • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DSE International

  Type: Vaste Job

  Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

 • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: SPORTARIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

 • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

 • Afdelingsmanager (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

 • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

 • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

  Type: Leercontract

  Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van Staes in sociale netwerken
Look for responds of Staes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Staes. Laat een reactie achter voor Staes. Staes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Staes. Leave a respond for Staes. Staes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Staes op de google maps. Adres en contacten Staes
Location of Staes on the google maps. Address and contacts of Staes

Andere gerelateerde bedrijven als come Staes Staes: GARAGE ES V. & H. | Jones Richard | A.C.SIRIO BELGIUM SA | ENTREPRISES ANDUJAR | Promaco

Other related companies as Staes: GARAGE ES V. & H. | Jones Richard | A.C.SIRIO BELGIUM SA | ENTREPRISES ANDUJAR | Promaco

Staes is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Staes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06344299316. Het bedrijf Staes bevindt zich op het adres: Blauwe gaanweg 5; 9150; Kruibeke (Bazel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Staes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Staes is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Staes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Staes, openstaande posities, locatie van Staes op de kaart.

Staes is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Staes, company assigned to the tax number BE06344299316. The company Staes is located at the address: Blauwe gaanweg 5; 9150; Kruibeke (Bazel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Staes were not found.
The main activity of Staes is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Staes is not available. You also can look at reviews of Staes, open positions, location of Staes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Staes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Staes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Staes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Staes, employees, financial statistics.