Socquet A.

Contactgegevens Socquet A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Socquet A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Socquet A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Merchtem 21; 1780; Wemmel, België

Telefoon (phone): 02 460 10 26 (+32-02 460 10 26) 02 460 10 26 (+32-02 460 10 26)

Fax (fax): 02 460 33 19 (+32-02 460 33 19) 02 460 33 19 (+32-02 460 33 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Socquet A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Socquet A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Socquet A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Socquet A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Socquet A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Socquet A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Socquet A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Socquet A.
Products information Socquet A.

BTW identificatienummer (tax): BE02665802001
Ondernemingsnummer: 9602294921
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Furniture - Storage; Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Socquet A.
(Get full report from official database of BE for Socquet A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Socquet A.
Addition kinds of activities for Socquet A.

7211. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
369904. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
516907. Chemische additieven | Chemical additives
519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
50210301. bedden | Beds
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils
59419901. Boogschieten benodigdheden | Archery supplies

Werken bij Socquet A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Socquet A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Socquet A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Socquet A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

 • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

 • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

 • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

 • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: VERALCO SAVERAN

  Type: Vaste Job

  Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

 • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

 • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VISIT BRUSSELS

  Type: Vaste Job

  visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

 • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: DE GRAMMOFOON

  Type: Flexijob

  Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

 • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Flexijob

  Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

 • Hulpkapster (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: VANHEE GERDA

  Type: Flexijob

  haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van Socquet A. in sociale netwerken
Look for responds of Socquet A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Socquet A.. Laat een reactie achter voor Socquet A.. Socquet A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Socquet A.. Leave a respond for Socquet A.. Socquet A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Socquet A. op de google maps. Adres en contacten Socquet A.
Location of Socquet A. on the google maps. Address and contacts of Socquet A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Socquet A. Socquet A.: CAVES DES OBLATS | COIFFURE JEAN PIERRE | GARAGE STEINIER | KEY MUSIC | LAURENT L.

Other related companies as Socquet A.: CAVES DES OBLATS | COIFFURE JEAN PIERRE | GARAGE STEINIER | KEY MUSIC | LAURENT L.

Socquet A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Socquet A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02665802001. Het bedrijf Socquet A. bevindt zich op het adres: Chaussée de Merchtem 21; 1780; Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 888,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Transport - General.
De hoofdactiviteit van Socquet A. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Socquet A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Socquet A., openstaande posities, locatie van Socquet A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Socquet A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Socquet A., company assigned to the tax number BE02665802001. The company Socquet A. is located at the address: Chaussée de Merchtem 21; 1780; Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 888,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Transport - General.
The main activity of Socquet A. is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Socquet A. is not available. You also can look at reviews of Socquet A., open positions, location of Socquet A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Socquet A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Socquet A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Socquet A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Socquet A., employees, financial statistics.