SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS
Private companiesFurniture and Fixtures • SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS

Contactgegevens SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Longue 92-98; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 779 20 20; 0495 10 50 10 (+32-02 779 20 20; 0495 10 50 10) 02 779 20 20; 0495 10 50 10 (+32-02 779 20 20; 0495 10 50 10)

Fax (fax): 02 763 18 23 (+32-02 763 18 23) 02 763 18 23 (+32-02 763 18 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS
Products information SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS

BTW identificatienummer (tax): BE04598846435
Ondernemingsnummer: 9792907714
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS
(Get full report from official database of BE for SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS
Addition kinds of activities for SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS

7991. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
344304. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
01749903. Lime Grove | Lime grove
20660102. Gebakken cacaobonen | Ground cacao beans
24290203. Wikkelaars, excelsior | Wrappers, excelsior
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
32920303. Isolatie, gegoten asbest | Insulation, molded asbestos
94410200. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources

Werken bij SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

 • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

 • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

 • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

 • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

 • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

 • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

 • Tekenaar (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

 • Meetings and Events Consultant (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

  Regio: TIELRODE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Leercontract

  Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS in sociale netwerken
Look for responds of SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS. Laat een reactie achter voor SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS. SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS. Leave a respond for SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS. SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS op de google maps. Adres en contacten SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS
Location of SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS on the google maps. Address and contacts of SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS

Andere gerelateerde bedrijven als come SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS: INSTITUUT ELLY | MAURICE VAN DAELE | Jacques Ijs NV | GENEVIEVE JACQMIN | BREPAL

Other related companies as SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS: INSTITUUT ELLY | MAURICE VAN DAELE | Jacques Ijs NV | GENEVIEVE JACQMIN | BREPAL

SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598846435. Het bedrijf SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS bevindt zich op het adres: Rue Longue 92-98; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 621,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS, openstaande posities, locatie van SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS, company assigned to the tax number BE04598846435. The company SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS is located at the address: Rue Longue 92-98; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 621,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS is not available. You also can look at reviews of SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS, open positions, location of SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS, employees, financial statistics.