SAMO B sa WORLDWIDE MOVING

Contactgegevens SAMO B sa WORLDWIDE MOVING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAMO B sa WORLDWIDE MOVING: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAMO B sa WORLDWIDE MOVING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Emile Verhaeren 43; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 245 01 06 (+32-02 245 01 06) 02 245 01 06 (+32-02 245 01 06)

Fax (fax): 02 242 87 25 (+32-02 242 87 25) 02 242 87 25 (+32-02 242 87 25)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAMO B sa WORLDWIDE MOVING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAMO B sa WORLDWIDE MOVING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAMO B sa WORLDWIDE MOVING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAMO B sa WORLDWIDE MOVING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAMO B sa WORLDWIDE MOVING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAMO B sa WORLDWIDE MOVING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAMO B sa WORLDWIDE MOVING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAMO B sa WORLDWIDE MOVING
Products information SAMO B sa WORLDWIDE MOVING

BTW identificatienummer (tax): BE06731842041
Ondernemingsnummer: 8241088867
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Transport - International; Transport - Art goods; Forwarding agencies; Import - Export; Air freight service; Packing (Marine & air transport)

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAMO B sa WORLDWIDE MOVING
(Get full report from official database of BE for SAMO B sa WORLDWIDE MOVING)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAMO B sa WORLDWIDE MOVING
Addition kinds of activities for SAMO B sa WORLDWIDE MOVING

355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
17420202. Buitenkant isolatie en afwerking (eifs) applicator | Exterior insulation and finish (eifs) applicator
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
42129911. Star routes, lokaal | Star routes, local
73310000. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij SAMO B sa WORLDWIDE MOVING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAMO B sa WORLDWIDE MOVING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAMO B sa WORLDWIDE MOVING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAMO B sa WORLDWIDE MOVING. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

 • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

 • Stikster/stikker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

 • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

 • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HET STRIJKHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

 • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

 • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

 • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JBC

  Type: Vaste Job

  Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ipsos

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

 • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

 • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van SAMO B sa WORLDWIDE MOVING in sociale netwerken
Look for responds of SAMO B sa WORLDWIDE MOVING in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAMO B sa WORLDWIDE MOVING. Laat een reactie achter voor SAMO B sa WORLDWIDE MOVING. SAMO B sa WORLDWIDE MOVING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAMO B sa WORLDWIDE MOVING. Leave a respond for SAMO B sa WORLDWIDE MOVING. SAMO B sa WORLDWIDE MOVING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAMO B sa WORLDWIDE MOVING op de google maps. Adres en contacten SAMO B sa WORLDWIDE MOVING
Location of SAMO B sa WORLDWIDE MOVING on the google maps. Address and contacts of SAMO B sa WORLDWIDE MOVING

Andere gerelateerde bedrijven als come SAMO B sa WORLDWIDE MOVING SAMO B sa WORLDWIDE MOVING: Goossens Gebr | JET | R. GIJSEN | LUCIEN MEYER | FRITUUR HALFWEG

Other related companies as SAMO B sa WORLDWIDE MOVING: Goossens Gebr | JET | R. GIJSEN | LUCIEN MEYER | FRITUUR HALFWEG

SAMO B sa WORLDWIDE MOVING is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAMO B sa WORLDWIDE MOVING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06731842041. Het bedrijf SAMO B sa WORLDWIDE MOVING bevindt zich op het adres: Avenue Emile Verhaeren 43; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - International; Transport - Art goods; Forwarding agencies; Import - Export; Air freight service; Packing (Marine & air transport).
De hoofdactiviteit van SAMO B sa WORLDWIDE MOVING is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAMO B sa WORLDWIDE MOVING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAMO B sa WORLDWIDE MOVING, openstaande posities, locatie van SAMO B sa WORLDWIDE MOVING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

SAMO B sa WORLDWIDE MOVING is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAMO B sa WORLDWIDE MOVING, company assigned to the tax number BE06731842041. The company SAMO B sa WORLDWIDE MOVING is located at the address: Avenue Emile Verhaeren 43; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Transport - International; Transport - Art goods; Forwarding agencies; Import - Export; Air freight service; Packing (Marine & air transport).
The main activity of SAMO B sa WORLDWIDE MOVING is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SAMO B sa WORLDWIDE MOVING is not available. You also can look at reviews of SAMO B sa WORLDWIDE MOVING, open positions, location of SAMO B sa WORLDWIDE MOVING on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAMO B sa WORLDWIDE MOVING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAMO B sa WORLDWIDE MOVING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAMO B sa WORLDWIDE MOVING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAMO B sa WORLDWIDE MOVING, employees, financial statistics.