SAMO B nv WORLDWIDE MOVING

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • SAMO B nv WORLDWIDE MOVING
Private companiesApparel and Accessory Stores • SAMO B nv WORLDWIDE MOVING

Contactgegevens SAMO B nv WORLDWIDE MOVING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAMO B nv WORLDWIDE MOVING: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAMO B nv WORLDWIDE MOVING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Emile Verhaeren 43; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 245 01 06 (+32-02 245 01 06) 02 245 01 06 (+32-02 245 01 06)

Fax (fax): +32 (11) 496-51-82 +32 (11) 496-51-82

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAMO B nv WORLDWIDE MOVING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAMO B nv WORLDWIDE MOVING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAMO B nv WORLDWIDE MOVING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAMO B nv WORLDWIDE MOVING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAMO B nv WORLDWIDE MOVING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAMO B nv WORLDWIDE MOVING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAMO B nv WORLDWIDE MOVING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAMO B nv WORLDWIDE MOVING
Products information SAMO B nv WORLDWIDE MOVING

BTW identificatienummer (tax): BE06445922851
Ondernemingsnummer: 4464813232
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in SAMO B nv WORLDWIDE MOVING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAMO B nv WORLDWIDE MOVING
(Get full report from official database of BE for SAMO B nv WORLDWIDE MOVING)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAMO B nv WORLDWIDE MOVING
Addition kinds of activities for SAMO B nv WORLDWIDE MOVING

346203. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
679901. Commodity investeerders | Commodity investors
25419903. Telefooncabines, hout | Telephone booths, wood
33419904. Brons smelten en raffineren (secundair) | Bronze smelting and refining (secondary)
35920102. Kleppen, motor | Valves, engine
38450110. elektromyografen | Electromyographs
39310307. Recorders (muziekinstrumenten) | Recorders (musical instruments)
59440101. Klokken | Clocks

Werken bij SAMO B nv WORLDWIDE MOVING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAMO B nv WORLDWIDE MOVING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAMO B nv WORLDWIDE MOVING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAMO B nv WORLDWIDE MOVING. Looking for open vacancies in other companies

 • deskundige openbare werken (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  zie vacaturebericht

 • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

 • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

 • carrossier (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

 • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

 • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

 • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

  Regio: WAANRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

  Type: Studentenjob

  In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

 • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

Zoek naar antwoorden van SAMO B nv WORLDWIDE MOVING in sociale netwerken
Look for responds of SAMO B nv WORLDWIDE MOVING in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAMO B nv WORLDWIDE MOVING. Laat een reactie achter voor SAMO B nv WORLDWIDE MOVING. SAMO B nv WORLDWIDE MOVING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAMO B nv WORLDWIDE MOVING. Leave a respond for SAMO B nv WORLDWIDE MOVING. SAMO B nv WORLDWIDE MOVING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAMO B nv WORLDWIDE MOVING op de google maps. Adres en contacten SAMO B nv WORLDWIDE MOVING
Location of SAMO B nv WORLDWIDE MOVING on the google maps. Address and contacts of SAMO B nv WORLDWIDE MOVING

Andere gerelateerde bedrijven als come SAMO B nv WORLDWIDE MOVING SAMO B nv WORLDWIDE MOVING: LUC WEEMAELS | SODEBEL | Cleynhens Paul | KRISTOF GALLE | S.A. Cimenteries CBR

Other related companies as SAMO B nv WORLDWIDE MOVING: LUC WEEMAELS | SODEBEL | Cleynhens Paul | KRISTOF GALLE | S.A. Cimenteries CBR

SAMO B nv WORLDWIDE MOVING is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAMO B nv WORLDWIDE MOVING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06445922851. Het bedrijf SAMO B nv WORLDWIDE MOVING bevindt zich op het adres: Avenue Emile Verhaeren 43; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in SAMO B nv WORLDWIDE MOVING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAMO B nv WORLDWIDE MOVING is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAMO B nv WORLDWIDE MOVING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAMO B nv WORLDWIDE MOVING, openstaande posities, locatie van SAMO B nv WORLDWIDE MOVING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

SAMO B nv WORLDWIDE MOVING is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAMO B nv WORLDWIDE MOVING, company assigned to the tax number BE06445922851. The company SAMO B nv WORLDWIDE MOVING is located at the address: Avenue Emile Verhaeren 43; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in SAMO B nv WORLDWIDE MOVING were not found.
The main activity of SAMO B nv WORLDWIDE MOVING is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SAMO B nv WORLDWIDE MOVING is not available. You also can look at reviews of SAMO B nv WORLDWIDE MOVING, open positions, location of SAMO B nv WORLDWIDE MOVING on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAMO B nv WORLDWIDE MOVING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAMO B nv WORLDWIDE MOVING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAMO B nv WORLDWIDE MOVING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAMO B nv WORLDWIDE MOVING, employees, financial statistics.