Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl
Private companiesAmusement and Recreation Services • Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

Contactgegevens Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bouille 2; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 42 42; 04 342 50 50 (+32-04 342 42 42; 04 342 50 50) 04 342 42 42; 04 342 50 50 (+32-04 342 42 42; 04 342 50 50)

Fax (fax): 04 342 50 50 (+32-04 342 50 50) 04 342 50 50 (+32-04 342 50 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl
Products information Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

BTW identificatienummer (tax): BE06507446289
Ondernemingsnummer: 3928680419
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl
(Get full report from official database of BE for Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl
Addition kinds of activities for Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

267903. Behang | Wallpaper
308999. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
334102. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
22111213. Plaids, katoen | Plaids, cotton
24991003. Kranen, hout | Faucets, wood
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
38259902. Indicatieve instrumenten, elektrisch | Indicating instruments, electric
50630219. Tijdschakelaars | Time switches
75330000. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops

Werken bij Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

 • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

 • Orderadministratie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

 • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

 • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

  Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

  Bedrijf: BALTA GROUP

  Type: Studentenjob

  Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

 • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEYLEN JOHAN

  Type: Vaste Job

  Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

 • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Social Connect

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

 • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

 • orderpicker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Leercontract

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

 • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Leercontract

  Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & [email protected] sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl in sociale netwerken
Look for responds of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Laat een reactie achter voor Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Leave a respond for Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl. Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl op de google maps. Adres en contacten Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl
Location of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl on the google maps. Address and contacts of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: KATHEEN GHYSELINCK | Toupie Boutique | Monard-Partagro | P. NAVARRE | BRAINSTORMING

Other related companies as Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl: KATHEEN GHYSELINCK | Toupie Boutique | Monard-Partagro | P. NAVARRE | BRAINSTORMING

Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06507446289. Het bedrijf Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl bevindt zich op het adres: Rue Bouille 2; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 874,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, openstaande posities, locatie van Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl op de kaart.

Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, company assigned to the tax number BE06507446289. The company Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is located at the address: Rue Bouille 2; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 874,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl is not available. You also can look at reviews of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, open positions, location of Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Samo & Cie (Transports Routiers & Déménagements) sprl, employees, financial statistics.