Rui

Contactgegevens Rui: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rui: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rui

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Joseph 70; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 41 25 57; 0800 164 28 (+32-071 41 25 57; 0800 164 28) 071 41 25 57; 0800 164 28 (+32-071 41 25 57; 0800 164 28)

Fax (fax): 071 41 25 57 (+32-071 41 25 57) 071 41 25 57 (+32-071 41 25 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rui: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rui"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rui"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rui, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rui. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rui, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rui. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rui
Products information Rui

BTW identificatienummer (tax): BE01470764160
Ondernemingsnummer: 4426910400
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rui
(Get full report from official database of BE for Rui)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rui
Addition kinds of activities for Rui

209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
20150301. Egg albumen | Egg albumen
26110103. Soda pulp | Soda pulp
26119902. Pulp geproduceerd uit niet-houtvezelbasis, in ieder geval | Pulp produced from non-wood fiber base, nec
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
38240202. Tellers, revolutie | Counters, revolution
39310501. Klokken (muziekinstrumenten) | Bells (musical instruments)
48330000. Televisiestations | Television broadcasting stations

Werken bij Rui: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rui: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rui. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rui. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

 • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

  Regio: VOSSELAAR

  Bedrijf: ONE TWO ASSIST

  Type: Vaste Job

  Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

 • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: United Contractors Team

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

 • Commercieel bediende (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

 • Postbode Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Vaste Job

  Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

 • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van Rui in sociale netwerken
Look for responds of Rui in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rui. Laat een reactie achter voor Rui. Rui bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rui. Leave a respond for Rui. Rui on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rui op de google maps. Adres en contacten Rui
Location of Rui on the google maps. Address and contacts of Rui

Andere gerelateerde bedrijven als come Rui Rui: BRAINE PNEUS | HUIS VIDE MARLEEN | Auto Ricambi | WOONSTYLE BEUN | VANDEN BORRE

Other related companies as Rui: BRAINE PNEUS | HUIS VIDE MARLEEN | Auto Ricambi | WOONSTYLE BEUN | VANDEN BORRE

Rui is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rui, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01470764160. Het bedrijf Rui bevindt zich op het adres: Rue Saint-Joseph 70; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Rui is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rui is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rui, openstaande posities, locatie van Rui op de kaart.

Rui is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rui, company assigned to the tax number BE01470764160. The company Rui is located at the address: Rue Saint-Joseph 70; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Rui is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rui is not available. You also can look at reviews of Rui, open positions, location of Rui on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rui, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rui, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rui, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rui, employees, financial statistics.