René Déménagements

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • René Déménagements
Private companiesApparel and Accessory Stores • René Déménagements

Contactgegevens René Déménagements: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data René Déménagements: address, phone, fax, email, website, opening hours

René Déménagements

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Denis-Sotiau 19; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 38 38 (+32-04 342 38 38) 04 342 38 38 (+32-04 342 38 38)

Fax (fax): +32 (13) 830-25-55 +32 (13) 830-25-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) René Déménagements: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "René Déménagements"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "René Déménagements"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van René Déménagements, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen René Déménagements. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of René Déménagements, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees René Déménagements. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti René Déménagements
Products information René Déménagements

BTW identificatienummer (tax): BE05785919189
Ondernemingsnummer: 2984130859
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in René Déménagements zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor René Déménagements
(Get full report from official database of BE for René Déménagements)

Aanvulling soorten activiteiten voor René Déménagements
Addition kinds of activities for René Déménagements

07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
23940201. Doek, druppel (stof): gemaakt van aangekochte materialen | Cloth, drop (fabric): made from purchased materials
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
36940101. Alternators, auto | Alternators, automotive
37310107. Vuurtoren aanbestedingen, gebouw en reparatie | Lighthouse tenders, building and repairing

Werken bij René Déménagements: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in René Déménagements: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor René Déménagements. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for René Déménagements. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

  Regio: BEKEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

 • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

 • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

 • Huishoudhulp Peer (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Vaste Job

  Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

 • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

  Type: Vaste Job

  Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

 • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

 • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

 • Docent Frans (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

 • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

  Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

  Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

  Type: Werfreserve

  voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van René Déménagements in sociale netwerken
Look for responds of René Déménagements in social networks

Lees alle opmerkingen voor René Déménagements. Laat een reactie achter voor René Déménagements. René Déménagements bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for René Déménagements. Leave a respond for René Déménagements. René Déménagements on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie René Déménagements op de google maps. Adres en contacten René Déménagements
Location of René Déménagements on the google maps. Address and contacts of René Déménagements

Andere gerelateerde bedrijven als come René Déménagements René Déménagements: LIFTRONICS | SANAL NV | GUSTAAF STAS | Smeuninx S | Moniquet Didier

Other related companies as René Déménagements: LIFTRONICS | SANAL NV | GUSTAAF STAS | Smeuninx S | Moniquet Didier

René Déménagements is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is René Déménagements, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05785919189. Het bedrijf René Déménagements bevindt zich op het adres: Rue Denis-Sotiau 19; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in René Déménagements zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van René Déménagements is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van René Déménagements is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van René Déménagements, openstaande posities, locatie van René Déménagements op de kaart.

René Déménagements is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is René Déménagements, company assigned to the tax number BE05785919189. The company René Déménagements is located at the address: Rue Denis-Sotiau 19; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in René Déménagements were not found.
The main activity of René Déménagements is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of René Déménagements is not available. You also can look at reviews of René Déménagements, open positions, location of René Déménagements on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over René Déménagements, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf René Déménagements, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about René Déménagements, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company René Déménagements, employees, financial statistics.