Renier-Deforche BVBA

Contactgegevens Renier-Deforche BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Renier-Deforche BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Renier-Deforche BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwe Gentweg 114; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 11 11 (+32-050 33 11 11) 050 33 11 11 (+32-050 33 11 11)

Fax (fax): 051 31 49 37 (+32-051 31 49 37) 051 31 49 37 (+32-051 31 49 37)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Renier-Deforche BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Renier-Deforche BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Renier-Deforche BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Renier-Deforche BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Renier-Deforche BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Renier-Deforche BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Renier-Deforche BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Renier-Deforche BVBA
Products information Renier-Deforche BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08132598876
Ondernemingsnummer: 8248779296
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Renier-Deforche BVBA
(Get full report from official database of BE for Renier-Deforche BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Renier-Deforche BVBA
Addition kinds of activities for Renier-Deforche BVBA

226201. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
14110300. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
17999924. Ornamenteel metaalwerk | Ornamental metal work
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
34419905. Vloerpalen, verstelbaar: metaal | Floor posts, adjustable: metal
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
47850204. Weegdiensten in verband met transport | Weighing services connected with transportation

Werken bij Renier-Deforche BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Renier-Deforche BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Renier-Deforche BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Renier-Deforche BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

 • Metser diender (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

 • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

 • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

 • Jobstudent Hema Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

 • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

 • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Vaste Job

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

 • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

 • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

  Type: Flexijob

  Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van Renier-Deforche BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Renier-Deforche BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Renier-Deforche BVBA. Laat een reactie achter voor Renier-Deforche BVBA. Renier-Deforche BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Renier-Deforche BVBA. Leave a respond for Renier-Deforche BVBA. Renier-Deforche BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Renier-Deforche BVBA op de google maps. Adres en contacten Renier-Deforche BVBA
Location of Renier-Deforche BVBA on the google maps. Address and contacts of Renier-Deforche BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Renier-Deforche BVBA Renier-Deforche BVBA: FLANCIENS ÉTABLISSEMENTS HENRI DEBLIQUIT SA | ADMINISTRATION COMMUNALE | AVENIR CLUB (L') | FINA | De Meirsman Jo

Other related companies as Renier-Deforche BVBA: FLANCIENS ÉTABLISSEMENTS HENRI DEBLIQUIT SA | ADMINISTRATION COMMUNALE | AVENIR CLUB (L') | FINA | De Meirsman Jo

Renier-Deforche BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Renier-Deforche BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08132598876. Het bedrijf Renier-Deforche BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwe Gentweg 114; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Renier-Deforche BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Renier-Deforche BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Renier-Deforche BVBA, openstaande posities, locatie van Renier-Deforche BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Renier-Deforche BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Renier-Deforche BVBA, company assigned to the tax number BE08132598876. The company Renier-Deforche BVBA is located at the address: Nieuwe Gentweg 114; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Renier-Deforche BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Renier-Deforche BVBA is not available. You also can look at reviews of Renier-Deforche BVBA, open positions, location of Renier-Deforche BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Renier-Deforche BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Renier-Deforche BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Renier-Deforche BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Renier-Deforche BVBA, employees, financial statistics.