Pierson B Déménagements SPRL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Pierson B Déménagements SPRL
Private companiesDepository Institutions • Pierson B Déménagements SPRL

Contactgegevens Pierson B Déménagements SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pierson B Déménagements SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pierson B Déménagements SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de l'Ecluse 31B; 5300; Andenne, België

Telefoon (phone): 02 648 57 64; 04 226 64 88; 081 40 35 69; 085 84 34 41 (+32-02 648 57 64; 04 226 64 88; 081 40 35 69; 085 84 34 41) 02 648 57 64; 04 226 64 88; 081 40 35 69; 085 84 34 41 (+32-02 648 57 64; 04 226 64 88; 081 40 35 69; 085 84 34 41)

Fax (fax): 085 84 34 41 (+32-085 84 34 41) 085 84 34 41 (+32-085 84 34 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pierson B Déménagements SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pierson B Déménagements SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pierson B Déménagements SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pierson B Déménagements SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pierson B Déménagements SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pierson B Déménagements SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pierson B Déménagements SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pierson B Déménagements SPRL
Products information Pierson B Déménagements SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03662261962
Ondernemingsnummer: 9276000976
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 518,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pierson B Déménagements SPRL
(Get full report from official database of BE for Pierson B Déménagements SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pierson B Déménagements SPRL
Addition kinds of activities for Pierson B Déménagements SPRL

342900. Hardware, nec | Hardware, nec
366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
399913. Reclame display producten | Advertising display products
28420205. Meubel poetsmiddel of was | Furniture polish or wax
32530102. Steengroeve, klei | Quarry tile, clay
33560602. Titanium- en titaniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Titanium and titanium alloy: rolling, drawing, or extruding
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
50630218. schakelmateriaal | Switchgear

Werken bij Pierson B Déménagements SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pierson B Déménagements SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pierson B Déménagements SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pierson B Déménagements SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

 • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

 • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: TUINEN DE BECKER

  Type: Vaste Job

  U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

 • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

 • Chauffeur distributie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Vaste Job

  Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

 • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

 • Huisarts (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Pierson B Déménagements SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Pierson B Déménagements SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pierson B Déménagements SPRL. Laat een reactie achter voor Pierson B Déménagements SPRL. Pierson B Déménagements SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pierson B Déménagements SPRL. Leave a respond for Pierson B Déménagements SPRL. Pierson B Déménagements SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pierson B Déménagements SPRL op de google maps. Adres en contacten Pierson B Déménagements SPRL
Location of Pierson B Déménagements SPRL on the google maps. Address and contacts of Pierson B Déménagements SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Pierson B Déménagements SPRL Pierson B Déménagements SPRL: ALLROUND SPORT | VAN PARYS ARMANDUS-JOZEF | LIDL | VERWARMING EN SANITAIR BART | MONTABEL CUISINES

Other related companies as Pierson B Déménagements SPRL: ALLROUND SPORT | VAN PARYS ARMANDUS-JOZEF | LIDL | VERWARMING EN SANITAIR BART | MONTABEL CUISINES

Pierson B Déménagements SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pierson B Déménagements SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03662261962. Het bedrijf Pierson B Déménagements SPRL bevindt zich op het adres: Quai de l'Ecluse 31B; 5300; Andenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 518,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Pierson B Déménagements SPRL is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pierson B Déménagements SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pierson B Déménagements SPRL, openstaande posities, locatie van Pierson B Déménagements SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pierson B Déménagements SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pierson B Déménagements SPRL, company assigned to the tax number BE03662261962. The company Pierson B Déménagements SPRL is located at the address: Quai de l'Ecluse 31B; 5300; Andenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 518,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Pierson B Déménagements SPRL is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pierson B Déménagements SPRL is not available. You also can look at reviews of Pierson B Déménagements SPRL, open positions, location of Pierson B Déménagements SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pierson B Déménagements SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pierson B Déménagements SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pierson B Déménagements SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pierson B Déménagements SPRL, employees, financial statistics.