De Schaaf

Contactgegevens De Schaaf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Schaaf: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Schaaf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningstraat 67 8930 Menen, België

Telefoon (phone): +32 (67) 166-58-64 +32 (67) 166-58-64

Fax (fax): +32 (12) 743-71-12 +32 (12) 743-71-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Schaaf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Schaaf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Schaaf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Schaaf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Schaaf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Schaaf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Schaaf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Schaaf
Products information De Schaaf

BTW identificatienummer (tax): BE05090209960
Ondernemingsnummer: 9850311279
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in De Schaaf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Schaaf
(Get full report from official database of BE for De Schaaf)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Schaaf
Addition kinds of activities for De Schaaf

873399. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
50479900. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
50650407. zenders | Transmitters
79990705. Trapshooting faciliteit, niet-lidmaatschap | Trapshooting facility, non-membership

Werken bij De Schaaf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Schaaf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Schaaf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Schaaf. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

 • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

 • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

 • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

 • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: TROPIFLORA

  Type: Studentenjob

  - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Glasvezelblazer (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

 • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van De Schaaf in sociale netwerken
Look for responds of De Schaaf in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Schaaf. Laat een reactie achter voor De Schaaf. De Schaaf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Schaaf. Leave a respond for De Schaaf. De Schaaf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Schaaf op de google maps. Adres en contacten De Schaaf
Location of De Schaaf on the google maps. Address and contacts of De Schaaf

Andere gerelateerde bedrijven als come De Schaaf De Schaaf: Debrier Stukadoorsbedrijf NV | LE BOUQUET | HUIS ONS OPTIEK | VERZEKERINGEN DE BONT | LVB Consulting GCV

Other related companies as De Schaaf: Debrier Stukadoorsbedrijf NV | LE BOUQUET | HUIS ONS OPTIEK | VERZEKERINGEN DE BONT | LVB Consulting GCV

De Schaaf is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Schaaf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05090209960. Het bedrijf De Schaaf bevindt zich op het adres: Koningstraat 67 8930 Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Schaaf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Schaaf is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Schaaf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Schaaf, openstaande posities, locatie van De Schaaf op de kaart.

De Schaaf is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Schaaf, company assigned to the tax number BE05090209960. The company De Schaaf is located at the address: Koningstraat 67 8930 Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in De Schaaf were not found.
The main activity of De Schaaf is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Schaaf is not available. You also can look at reviews of De Schaaf, open positions, location of De Schaaf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Schaaf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Schaaf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Schaaf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Schaaf, employees, financial statistics.