Nord-Sud sa

Contactgegevens Nord-Sud sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nord-Sud sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nord-Sud sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DU PLAN 107; 06130; GRASSE, België

Telefoon (phone): +33 493 09 07 10 (+32-+33 493 09 07 10) +33 493 09 07 10 (+32-+33 493 09 07 10)

Fax (fax): +32 (82) 146-24-67 +32 (82) 146-24-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nord-Sud sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nord-Sud sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nord-Sud sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nord-Sud sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nord-Sud sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nord-Sud sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nord-Sud sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nord-Sud sa
Products information Nord-Sud sa

BTW identificatienummer (tax): BE06469543457
Ondernemingsnummer: 5866119384
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Nord-Sud sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nord-Sud sa
(Get full report from official database of BE for Nord-Sud sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nord-Sud sa
Addition kinds of activities for Nord-Sud sa

22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
32720500. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
51990300. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
51999905. Bezem, moer, en verf handgrepen | Broom, mop, and paint handles
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services

Werken bij Nord-Sud sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nord-Sud sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nord-Sud sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nord-Sud sa. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker voeding (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

 • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

 • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

 • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

 • Lasser (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

 • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

 • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

 • 25 Studenten animator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: t-interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

 • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

 • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

 • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Vaste Job

  Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

 • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van Nord-Sud sa in sociale netwerken
Look for responds of Nord-Sud sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nord-Sud sa. Laat een reactie achter voor Nord-Sud sa. Nord-Sud sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nord-Sud sa. Leave a respond for Nord-Sud sa. Nord-Sud sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nord-Sud sa op de google maps. Adres en contacten Nord-Sud sa
Location of Nord-Sud sa on the google maps. Address and contacts of Nord-Sud sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Nord-Sud sa Nord-Sud sa: Houtsnip (De) | Ludwig | Renquet JC SPRL | PAUL DELAISS? | Hannart D

Other related companies as Nord-Sud sa: Houtsnip (De) | Ludwig | Renquet JC SPRL | PAUL DELAISS? | Hannart D

Nord-Sud sa is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nord-Sud sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06469543457. Het bedrijf Nord-Sud sa bevindt zich op het adres: ROUTE DU PLAN 107; 06130; GRASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 879,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Nord-Sud sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nord-Sud sa is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nord-Sud sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nord-Sud sa, openstaande posities, locatie van Nord-Sud sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nord-Sud sa is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nord-Sud sa, company assigned to the tax number BE06469543457. The company Nord-Sud sa is located at the address: ROUTE DU PLAN 107; 06130; GRASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 879,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in Nord-Sud sa were not found.
The main activity of Nord-Sud sa is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nord-Sud sa is not available. You also can look at reviews of Nord-Sud sa, open positions, location of Nord-Sud sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nord-Sud sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nord-Sud sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nord-Sud sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nord-Sud sa, employees, financial statistics.