NEETENS & CO NV

Contactgegevens NEETENS & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEETENS & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEETENS & CO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gustaaf Papestraat 49; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 70 22 13; 053 71 01 16 (+32-053 70 22 13; 053 71 01 16) 053 70 22 13; 053 71 01 16 (+32-053 70 22 13; 053 71 01 16)

Fax (fax): 053 21 41 03; 053 70 22 13 (+32-053 21 41 03; 053 70 22 13) 053 21 41 03; 053 70 22 13 (+32-053 21 41 03; 053 70 22 13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEETENS & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEETENS & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEETENS & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEETENS & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEETENS & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEETENS & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEETENS & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEETENS & CO NV
Products information NEETENS & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE06567596435
Ondernemingsnummer: 1636657714
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Furniture - Storage; Removals (Material for) - Rental

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEETENS & CO NV
(Get full report from official database of BE for NEETENS & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEETENS & CO NV
Addition kinds of activities for NEETENS & CO NV

3281. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
24990808. Skewers, hout | Skewers, wood
28190603. hydrazine | Hydrazine
38290209. magnetometers | Magnetometers
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks

Werken bij NEETENS & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEETENS & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEETENS & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEETENS & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

 • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

 • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

 • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: TROPIFLORA

  Type: Studentenjob

  - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

 • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Studentenjob

  U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

 • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: VG ELEC

  Type: Vaste Job

  VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

 • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

 • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

 • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: KWA'FUUR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

Zoek naar antwoorden van NEETENS & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of NEETENS & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEETENS & CO NV. Laat een reactie achter voor NEETENS & CO NV. NEETENS & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEETENS & CO NV. Leave a respond for NEETENS & CO NV. NEETENS & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEETENS & CO NV op de google maps. Adres en contacten NEETENS & CO NV
Location of NEETENS & CO NV on the google maps. Address and contacts of NEETENS & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NEETENS & CO NV NEETENS & CO NV: CARINE VAN MULLEM | DAGHANDEL VERMEIRE | Mary | Tallieu B | L' AUBERGE DES MOINES

Other related companies as NEETENS & CO NV: CARINE VAN MULLEM | DAGHANDEL VERMEIRE | Mary | Tallieu B | L' AUBERGE DES MOINES

NEETENS & CO NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEETENS & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06567596435. Het bedrijf NEETENS & CO NV bevindt zich op het adres: Gustaaf Papestraat 49; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Removals (Material for) - Rental.
De hoofdactiviteit van NEETENS & CO NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEETENS & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEETENS & CO NV, openstaande posities, locatie van NEETENS & CO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEETENS & CO NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEETENS & CO NV, company assigned to the tax number BE06567596435. The company NEETENS & CO NV is located at the address: Gustaaf Papestraat 49; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Removals (Material for) - Rental.
The main activity of NEETENS & CO NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NEETENS & CO NV is not available. You also can look at reviews of NEETENS & CO NV, open positions, location of NEETENS & CO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEETENS & CO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEETENS & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEETENS & CO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEETENS & CO NV, employees, financial statistics.