MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN

Contactgegevens MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leo de Béthunelaan 66; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 70 36 18 (+32-053 70 36 18) 053 70 36 18 (+32-053 70 36 18)

Fax (fax): 053 70 36 18 (+32-053 70 36 18) 053 70 36 18 (+32-053 70 36 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN
Products information MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE02838287353
Ondernemingsnummer: 8742065429
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 423,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Musical instruments - Retail; Pianos - Tuning; Musical instruments - Mainten. & Repair; Musical instruments - Rental; Pianos

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN
(Get full report from official database of BE for MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN
Addition kinds of activities for MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN

16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
26799905. Pin kaartjes, papier: gemaakt van gekocht papier | Pin tickets, paper: made from purchased paper
26799907. Gedrukte vezelproducten uit houtpulp: uit aangekochte goederen | Pressed fiber products from wood pulp: from purchased goods
30890503. Reddingsvlotten, nonrigid: kunststoffen | Life rafts, nonrigid: plastics
35310301. Ballastverdelers | Ballast distributors
54119905. Kruidenierswinkels, onafhankelijk | Grocery stores, independent
55419902. Marine service station | Marine service station

Werken bij MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • Kapper M/V (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

 • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

 • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

 • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

 • Postbode (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

 • Boekhouder (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

 • bandenmonteur (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

 • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Studentenjob

  Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

 • Student verkoop (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Studentenjob

  - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

 • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

Zoek naar antwoorden van MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN in sociale netwerken
Look for responds of MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN. Laat een reactie achter voor MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN. MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN. Leave a respond for MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN. MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN op de google maps. Adres en contacten MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN
Location of MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN on the google maps. Address and contacts of MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN: GIFT SHOP | Casteele SPRL | GERARD-SKA JOSEPH | M. QUINTIN | HERMAN BURVENICH

Other related companies as MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN: GIFT SHOP | Casteele SPRL | GERARD-SKA JOSEPH | M. QUINTIN | HERMAN BURVENICH

MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02838287353. Het bedrijf MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN bevindt zich op het adres: Leo de Béthunelaan 66; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 423,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Musical instruments - Retail; Pianos - Tuning; Musical instruments - Mainten. & Repair; Musical instruments - Rental; Pianos.
De hoofdactiviteit van MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN, openstaande posities, locatie van MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN op de kaart.

MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN, company assigned to the tax number BE02838287353. The company MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN is located at the address: Leo de Béthunelaan 66; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 423,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Musical instruments - Retail; Pianos - Tuning; Musical instruments - Mainten. & Repair; Musical instruments - Rental; Pianos.
The main activity of MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN is not available. You also can look at reviews of MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN, open positions, location of MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN, employees, financial statistics.