Mega-Express BVBA

Contactgegevens Mega-Express BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mega-Express BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mega-Express BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eindhoutseweg 79; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 86 93 35; 0475 64 43 92 (+32-014 86 93 35; 0475 64 43 92) 014 86 93 35; 0475 64 43 92 (+32-014 86 93 35; 0475 64 43 92)

Fax (fax): 014 36 84 59 (+32-014 36 84 59) 014 36 84 59 (+32-014 36 84 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mega-Express BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mega-Express BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mega-Express BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mega-Express BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mega-Express BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mega-Express BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mega-Express BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mega-Express BVBA
Products information Mega-Express BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01702301025
Ondernemingsnummer: 7069946289
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Mega-Express BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mega-Express BVBA
(Get full report from official database of BE for Mega-Express BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mega-Express BVBA
Addition kinds of activities for Mega-Express BVBA

913100. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
32290503. Tv-buisjes, glas | Tv tube blanks, glass
34430118. Stills, druk: metalen plaat | Stills, pressure: metal plate
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
38610303. Camera's, stil en bewegend beeld (alle soorten) | Cameras, still and motion picture (all types)
42229900. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services
73610202. Maid register | Maid registry

Werken bij Mega-Express BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mega-Express BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mega-Express BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mega-Express BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

 • Ploegbaas montage (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

 • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

 • Poetshulp regio Aarschot - Langdorp (LANGDORP)

  Regio: LANGDORP

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: DE TRIANGEL

  Type: Studentenjob

  Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Medewerker Frituur (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

  Type: Flexijob

  Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Flexijob

  Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van Mega-Express BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mega-Express BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mega-Express BVBA. Laat een reactie achter voor Mega-Express BVBA. Mega-Express BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mega-Express BVBA. Leave a respond for Mega-Express BVBA. Mega-Express BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mega-Express BVBA op de google maps. Adres en contacten Mega-Express BVBA
Location of Mega-Express BVBA on the google maps. Address and contacts of Mega-Express BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mega-Express BVBA Mega-Express BVBA: Jacobs Marc & Patrick BVBA | Dieter BVBA | FRISWIT | JOANNES DESMEDT | MARIA FANOURAKIS

Other related companies as Mega-Express BVBA: Jacobs Marc & Patrick BVBA | Dieter BVBA | FRISWIT | JOANNES DESMEDT | MARIA FANOURAKIS

Mega-Express BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mega-Express BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01702301025. Het bedrijf Mega-Express BVBA bevindt zich op het adres: Eindhoutseweg 79; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 556,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Mega-Express BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mega-Express BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mega-Express BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mega-Express BVBA, openstaande posities, locatie van Mega-Express BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mega-Express BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mega-Express BVBA, company assigned to the tax number BE01702301025. The company Mega-Express BVBA is located at the address: Eindhoutseweg 79; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 556,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in Mega-Express BVBA were not found.
The main activity of Mega-Express BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mega-Express BVBA is not available. You also can look at reviews of Mega-Express BVBA, open positions, location of Mega-Express BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mega-Express BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mega-Express BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mega-Express BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mega-Express BVBA, employees, financial statistics.