MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL
Private companiesTransportation by Air • MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL

Contactgegevens MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 15; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Telefoon (phone): 02 465 30 12 (+32-02 465 30 12) 02 465 30 12 (+32-02 465 30 12)

Fax (fax): +32 (4) 881-58-59 +32 (4) 881-58-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL
Products information MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02149169921
Ondernemingsnummer: 7836517333
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL
(Get full report from official database of BE for MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL
Addition kinds of activities for MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL

20460401. Glutenvoer | Gluten feed
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
35999908. Benzine filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Gasoline filters, internal combustion engine, except auto
39550102. Stencil papier, voor schrijfmachines | Stencil paper, for typewriters
79970500. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
89990101. Artiest | Artist

Werken bij MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

 • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

 • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

 • Student verkoop Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Sint-Truiden, zoeken we studenten die kunnen werken op woensdagnamiddag en in het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag). Je zal instaan voor het aanvullen van producten in de winkel en het verderhelpen van klanten indien nodig

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: JBC Mode

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • Water & Energy expert (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

  Regio: HEINDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL. Laat een reactie achter voor MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL. MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL. Leave a respond for MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL. MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL op de google maps. Adres en contacten MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL
Location of MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL on the google maps. Address and contacts of MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL: Anouck | VAN DER SLUIS BVBA | Humac | MORGAN FASHION | Laverge N

Other related companies as MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL: Anouck | VAN DER SLUIS BVBA | Humac | MORGAN FASHION | Laverge N

MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149169921. Het bedrijf MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL bevindt zich op het adres: Stationsstraat 15; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL, openstaande posities, locatie van MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL, company assigned to the tax number BE02149169921. The company MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL is located at the address: Stationsstraat 15; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL were not found.
The main activity of MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL is not available. You also can look at reviews of MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL, open positions, location of MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MALOU (SWIFT-MOVE) SPRL, employees, financial statistics.