Majoor F

Contactgegevens Majoor F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Majoor F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Majoor F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Melanedreef 3; 8650; Houthulst, België

Telefoon (phone): 051 70 55 90 (+32-051 70 55 90) 051 70 55 90 (+32-051 70 55 90)

Fax (fax): 051 70 40 84 (+32-051 70 40 84) 051 70 40 84 (+32-051 70 40 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Majoor F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Majoor F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Majoor F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Majoor F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Majoor F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Majoor F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Majoor F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Majoor F
Products information Majoor F

BTW identificatienummer (tax): BE08278991699
Ondernemingsnummer: 1026641845
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Majoor F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Majoor F
(Get full report from official database of BE for Majoor F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Majoor F
Addition kinds of activities for Majoor F

5085. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
369500. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
17210301. Vliegtuig schilderij | Aircraft painting
20990704. Pizza, gekoeld: behalve bevroren | Pizza, refrigerated: except frozen
22110104. Dekens en dekens, katoen | Blankets and blanketings, cotton
23350100. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
28230000. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
37430201. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
65310000. Makelaars en managers | Real estate agents and managers

Werken bij Majoor F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Majoor F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Majoor F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Majoor F. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

 • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

 • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

 • HR Business Partner (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

 • Winkelbediende afdeling verf en gereedschappen (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zoekt een job als winkelbediende regio Hulste en wil je graag toespitsen op de afdeling verf en gereedschappen? Dan hebben wij een job voor jou! We zijn op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling verf en gereedschappen. Je taken bestaan uit: aanvullen, orde en netheid op de afdeling verzorgen, klanten adviseren, kassawerk....

 • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

 • Redders (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

 • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Bakkerij Stefaan

  Type: Flexijob

  Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van Majoor F in sociale netwerken
Look for responds of Majoor F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Majoor F. Laat een reactie achter voor Majoor F. Majoor F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Majoor F. Leave a respond for Majoor F. Majoor F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Majoor F op de google maps. Adres en contacten Majoor F
Location of Majoor F on the google maps. Address and contacts of Majoor F

Andere gerelateerde bedrijven als come Majoor F Majoor F: Dupuis (Librairie) | LES PIERRES GESTION SPRL | MARIA NUYTS | Meca-Shop | Mini-Bazar

Other related companies as Majoor F: Dupuis (Librairie) | LES PIERRES GESTION SPRL | MARIA NUYTS | Meca-Shop | Mini-Bazar

Majoor F is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Majoor F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08278991699. Het bedrijf Majoor F bevindt zich op het adres: Melanedreef 3; 8650; Houthulst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Majoor F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Majoor F is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Majoor F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Majoor F, openstaande posities, locatie van Majoor F op de kaart.

Majoor F is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Majoor F, company assigned to the tax number BE08278991699. The company Majoor F is located at the address: Melanedreef 3; 8650; Houthulst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in Majoor F were not found.
The main activity of Majoor F is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Majoor F is not available. You also can look at reviews of Majoor F, open positions, location of Majoor F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Majoor F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Majoor F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Majoor F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Majoor F, employees, financial statistics.