M.I.D

Contactgegevens M.I.D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.I.D: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.I.D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Mons 600-699; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 29 19; 02 520 84 30 (+32-02 521 29 19; 02 520 84 30) 02 521 29 19; 02 520 84 30 (+32-02 521 29 19; 02 520 84 30)

Fax (fax): +32 (19) 437-84-49 +32 (19) 437-84-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.I.D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.I.D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.I.D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.I.D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.I.D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.I.D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.I.D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.I.D
Products information M.I.D

BTW identificatienummer (tax): BE09021118164
Ondernemingsnummer: 1309539794
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in M.I.D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.I.D
(Get full report from official database of BE for M.I.D)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.I.D
Addition kinds of activities for M.I.D

399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
874800. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
16290113. Waterweg constructie | Waterway construction
22980304. Isolatiepads, koord | Insulator pads, cordage
24990811. Landmakers stakes, hout | Surveyors' stakes, wood
30690503. Strips, laars of schoen solderen: rubber, compositie of vezel | Soling strips, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
35890305. Waterzuiveringsapparatuur, huishoudelijk type | Water purification equipment, household type
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing

Werken bij M.I.D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.I.D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.I.D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.I.D. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

 • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

 • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

 • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

 • R&D chemist (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Visionpoint

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

 • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

 • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

  Type: Vaste Job

  Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

 • Waterjet programmeur (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

 • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SMO

  Type: Vaste Job

  WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

 • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

  Regio: BLANDAIN

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

Zoek naar antwoorden van M.I.D in sociale netwerken
Look for responds of M.I.D in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.I.D. Laat een reactie achter voor M.I.D. M.I.D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.I.D. Leave a respond for M.I.D. M.I.D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.I.D op de google maps. Adres en contacten M.I.D
Location of M.I.D on the google maps. Address and contacts of M.I.D

Andere gerelateerde bedrijven als come M.I.D M.I.D: Creato | DANLOY | POLLERS EN ZONEN NV | Inforema International SPRL | Buelens Real Estate NV

Other related companies as M.I.D: Creato | DANLOY | POLLERS EN ZONEN NV | Inforema International SPRL | Buelens Real Estate NV

M.I.D is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.I.D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09021118164. Het bedrijf M.I.D bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 600-699; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in M.I.D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.I.D is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.I.D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.I.D, openstaande posities, locatie van M.I.D op de kaart.

M.I.D is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.I.D, company assigned to the tax number BE09021118164. The company M.I.D is located at the address: Chaussée de Mons 600-699; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in M.I.D were not found.
The main activity of M.I.D is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M.I.D is not available. You also can look at reviews of M.I.D, open positions, location of M.I.D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.I.D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.I.D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.I.D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.I.D, employees, financial statistics.