Lingier

Contactgegevens Lingier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lingier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lingier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaaskerkestraat 31; 8600; Diksmuide, België

Telefoon (phone): 051 50 06 84 (+32-051 50 06 84) 051 50 06 84 (+32-051 50 06 84)

Fax (fax): 051 51 09 63 (+32-051 51 09 63) 051 51 09 63 (+32-051 51 09 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lingier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lingier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lingier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lingier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lingier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lingier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lingier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lingier
Products information Lingier

BTW identificatienummer (tax): BE06272613525
Ondernemingsnummer: 9671508789
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Lingier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lingier
(Get full report from official database of BE for Lingier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lingier
Addition kinds of activities for Lingier

249904. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
317199. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
322902. Optisch glas | Optical glass
20239901. Ingeblikte room | Canned cream
20460101. Maïszetmeel | Corn starch
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
51720204. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
59470104. Cadeauwinkel | Gift shop
80629903. Ziekenhuis, medische school aangesloten bij verblijf | Hospital, medical school affiliated with residency

Werken bij Lingier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lingier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lingier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lingier. Looking for open vacancies in other companies

 • Receptionist(e) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

 • schrijnwerker (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

 • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

 • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs &HR

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

 • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

  Type: Vaste Job

  Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

 • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

 • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

  Type: Vaste Job

  Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

 • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

 • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: MARKIES DE SALADE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

 • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Lingier in sociale netwerken
Look for responds of Lingier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lingier. Laat een reactie achter voor Lingier. Lingier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lingier. Leave a respond for Lingier. Lingier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lingier op de google maps. Adres en contacten Lingier
Location of Lingier on the google maps. Address and contacts of Lingier

Andere gerelateerde bedrijven als come Lingier Lingier: PINEUR | 'T HAPJE | INTERNATION PNEUS NOUVELLE SA | ALAN SOLOMON | HUYGHE R

Other related companies as Lingier: PINEUR | 'T HAPJE | INTERNATION PNEUS NOUVELLE SA | ALAN SOLOMON | HUYGHE R

Lingier is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lingier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06272613525. Het bedrijf Lingier bevindt zich op het adres: Kaaskerkestraat 31; 8600; Diksmuide. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Lingier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lingier is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lingier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lingier, openstaande posities, locatie van Lingier op de kaart.

Lingier is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lingier, company assigned to the tax number BE06272613525. The company Lingier is located at the address: Kaaskerkestraat 31; 8600; Diksmuide. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Lingier were not found.
The main activity of Lingier is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lingier is not available. You also can look at reviews of Lingier, open positions, location of Lingier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lingier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lingier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lingier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lingier, employees, financial statistics.