Coria B

Contactgegevens Coria B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coria B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coria B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Floreffe 23 5150 Franière (Floreffe), België

Telefoon (phone): +32 (56) 512-21-57 +32 (56) 512-21-57

Fax (fax): +32 (64) 164-53-80 +32 (64) 164-53-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coria B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coria B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coria B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coria B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coria B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coria B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coria B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coria B
Products information Coria B

BTW identificatienummer (tax): BE04585937500
Ondernemingsnummer: 5887542724
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Coria B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coria B
(Get full report from official database of BE for Coria B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coria B
Addition kinds of activities for Coria B

205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
554199. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
17819902. Onderhoud, waterputten | Servicing, water wells
25219900. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
35549906. Papiermolenmachines: plating, slitting, waxing, enz. | Paper mill machinery: plating, slitting, waxing, etc.
50910402. Boogschieten apparatuur | Archery equipment

Werken bij Coria B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coria B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coria B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coria B. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

 • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

 • Magazijnier (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

 • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

 • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: NOORDDUIN

  Type: Studentenjob

  Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

 • Informaticus (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

 • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ELIA

  Type: Vaste Job

  Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

 • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Vaste Job

  Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

 • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Vaste Job

  Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

 • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

 • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: De Linde

  Type: Flexijob

  Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

 • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BELGE

  Type: Flexijob

  Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Coria B in sociale netwerken
Look for responds of Coria B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coria B. Laat een reactie achter voor Coria B. Coria B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coria B. Leave a respond for Coria B. Coria B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coria B op de google maps. Adres en contacten Coria B
Location of Coria B on the google maps. Address and contacts of Coria B

Andere gerelateerde bedrijven als come Coria B Coria B: HUIS AMADEUS | OPENBARE BIBLIOTHEEK | LIZ LARSEN | DE PAREL | Pec R

Other related companies as Coria B: HUIS AMADEUS | OPENBARE BIBLIOTHEEK | LIZ LARSEN | DE PAREL | Pec R

Coria B is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coria B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04585937500. Het bedrijf Coria B bevindt zich op het adres: Rue de Floreffe 23 5150 Franière (Floreffe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Coria B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coria B is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coria B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coria B, openstaande posities, locatie van Coria B op de kaart.

Coria B is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coria B, company assigned to the tax number BE04585937500. The company Coria B is located at the address: Rue de Floreffe 23 5150 Franière (Floreffe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Coria B were not found.
The main activity of Coria B is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Coria B is not available. You also can look at reviews of Coria B, open positions, location of Coria B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coria B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coria B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coria B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coria B, employees, financial statistics.