Lift Assistance

Contactgegevens Lift Assistance: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lift Assistance: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lift Assistance

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Gaston De Gryse 7; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 672 91 34 (+32-02 672 91 34) 02 672 91 34 (+32-02 672 91 34)

Fax (fax): 02 646 02 96 (+32-02 646 02 96) 02 646 02 96 (+32-02 646 02 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lift Assistance: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lift Assistance"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lift Assistance"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lift Assistance, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lift Assistance. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lift Assistance, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lift Assistance. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lift Assistance
Products information Lift Assistance

BTW identificatienummer (tax): BE07906280517
Ondernemingsnummer: 5078125000
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Removals (Material for) - Rental; Trucks & vans - Hire

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lift Assistance
(Get full report from official database of BE for Lift Assistance)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lift Assistance
Addition kinds of activities for Lift Assistance

33390000. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
35890207. Stofzuigers en veegmachines, elektrisch: industrieel | Vacuum cleaners and sweepers, electric: industrial
50630100. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
50990207. Schaven, hout | Shavings, wood
55410000. Benzine tankstations | Gasoline service stations

Werken bij Lift Assistance: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lift Assistance: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lift Assistance. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lift Assistance. Looking for open vacancies in other companies

 • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

 • Chauffeur C / CE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

  Type: Vaste Job

  Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

 • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

 • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

 • Osteopaat (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van Lift Assistance in sociale netwerken
Look for responds of Lift Assistance in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lift Assistance. Laat een reactie achter voor Lift Assistance. Lift Assistance bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lift Assistance. Leave a respond for Lift Assistance. Lift Assistance on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lift Assistance op de google maps. Adres en contacten Lift Assistance
Location of Lift Assistance on the google maps. Address and contacts of Lift Assistance

Andere gerelateerde bedrijven als come Lift Assistance Lift Assistance: CAPELLI | Croux Inge | GAGGENAU-SANICO | FA. MAKSIMOVIC ZARKO | Moulin A

Other related companies as Lift Assistance: CAPELLI | Croux Inge | GAGGENAU-SANICO | FA. MAKSIMOVIC ZARKO | Moulin A

Lift Assistance is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lift Assistance, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07906280517. Het bedrijf Lift Assistance bevindt zich op het adres: Avenue Gaston De Gryse 7; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 756,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Removals (Material for) - Rental; Trucks & vans - Hire.
De hoofdactiviteit van Lift Assistance is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lift Assistance is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lift Assistance, openstaande posities, locatie van Lift Assistance op de kaart.

Lift Assistance is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lift Assistance, company assigned to the tax number BE07906280517. The company Lift Assistance is located at the address: Avenue Gaston De Gryse 7; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 756,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Removals (Material for) - Rental; Trucks & vans - Hire.
The main activity of Lift Assistance is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lift Assistance is not available. You also can look at reviews of Lift Assistance, open positions, location of Lift Assistance on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lift Assistance, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lift Assistance, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lift Assistance, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lift Assistance, employees, financial statistics.