Jeunehomme M

Contactgegevens Jeunehomme M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeunehomme M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeunehomme M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Enclume 35; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 342 18 06; 04 342 81 43; 04 343 86 12 (+32-04 342 18 06; 04 342 81 43; 04 343 86 12) 04 342 18 06; 04 342 81 43; 04 343 86 12 (+32-04 342 18 06; 04 342 81 43; 04 343 86 12)

Fax (fax): 04 342 18 06 (+32-04 342 18 06) 04 342 18 06 (+32-04 342 18 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeunehomme M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeunehomme M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeunehomme M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeunehomme M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeunehomme M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeunehomme M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeunehomme M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeunehomme M
Products information Jeunehomme M

BTW identificatienummer (tax): BE09166687011
Ondernemingsnummer: 7433868408
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Jeunehomme M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeunehomme M
(Get full report from official database of BE for Jeunehomme M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeunehomme M
Addition kinds of activities for Jeunehomme M

018199. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
34710101. Anodiseren (plating) van metalen of gevormde producten | Anodizing (plating) of metals or formed products
36940204. Ontstekingsspoelen, automotive | Ignition coils, automotive
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
51130300. Dozen en containers | Boxes and containers
58120105. Duits restaurant | German restaurant
59929901. Bloemen, vers | Flowers, fresh

Werken bij Jeunehomme M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeunehomme M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeunehomme M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeunehomme M. Looking for open vacancies in other companies

 • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

 • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

 • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

 • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

 • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

 • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: PROXY DELHAIZE

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

 • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Studentenjob

  wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

 • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

 • Vroedvrouw (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

Zoek naar antwoorden van Jeunehomme M in sociale netwerken
Look for responds of Jeunehomme M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeunehomme M. Laat een reactie achter voor Jeunehomme M. Jeunehomme M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeunehomme M. Leave a respond for Jeunehomme M. Jeunehomme M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeunehomme M op de google maps. Adres en contacten Jeunehomme M
Location of Jeunehomme M on the google maps. Address and contacts of Jeunehomme M

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeunehomme M Jeunehomme M: FLINCAFIN - TRICYCLON NV | Verimo NV | L'IMPREGNATION DES BOIS | Nick Assur SPRL | Sjik BVBA

Other related companies as Jeunehomme M: FLINCAFIN - TRICYCLON NV | Verimo NV | L'IMPREGNATION DES BOIS | Nick Assur SPRL | Sjik BVBA

Jeunehomme M is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jeunehomme M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09166687011. Het bedrijf Jeunehomme M bevindt zich op het adres: Rue de l'Enclume 35; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 379,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Jeunehomme M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jeunehomme M is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeunehomme M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeunehomme M, openstaande posities, locatie van Jeunehomme M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jeunehomme M is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jeunehomme M, company assigned to the tax number BE09166687011. The company Jeunehomme M is located at the address: Rue de l'Enclume 35; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 379,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Jeunehomme M were not found.
The main activity of Jeunehomme M is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeunehomme M is not available. You also can look at reviews of Jeunehomme M, open positions, location of Jeunehomme M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeunehomme M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeunehomme M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeunehomme M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeunehomme M, employees, financial statistics.