IVL

Contactgegevens IVL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IVL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IVL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum Zuid 3003; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 60 58 52; 011 60 90 20 (+32-011 60 58 52; 011 60 90 20) 011 60 58 52; 011 60 90 20 (+32-011 60 58 52; 011 60 90 20)

Fax (fax): 011 60 11 32 (+32-011 60 11 32) 011 60 11 32 (+32-011 60 11 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IVL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IVL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IVL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IVL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IVL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IVL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IVL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IVL
Products information IVL

BTW identificatienummer (tax): BE01951690673
Ondernemingsnummer: 5539550781
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Transport - Machines & indivisible parts

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IVL
(Get full report from official database of BE for IVL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IVL
Addition kinds of activities for IVL

482299. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
17990605. Drapery track installatie | Drapery track installation
35929902. Zuigers en zuigerringen | Pistons and piston rings
36480202. Strobe verlichting systemen | Strobe lighting systems
50460200. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
59990300. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
61599900. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec

Werken bij IVL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IVL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IVL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IVL. Looking for open vacancies in other companies

 • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

 • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

 • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IPG Group Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

 • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • PLC Engineer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IBA ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

 • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

 • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

 • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

 • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van IVL in sociale netwerken
Look for responds of IVL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IVL. Laat een reactie achter voor IVL. IVL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IVL. Leave a respond for IVL. IVL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IVL op de google maps. Adres en contacten IVL
Location of IVL on the google maps. Address and contacts of IVL

Andere gerelateerde bedrijven als come IVL IVL: FLOPÉRA ROYAL DE WALLONIE ASBL ASBL | M.J.T. Espace Jeunes | Bo?te à Boucles (La) | FRANCISCUS BRAECKMANS | V. SIGATOOSE

Other related companies as IVL: FLOPÉRA ROYAL DE WALLONIE ASBL ASBL | M.J.T. Espace Jeunes | Bo?te à Boucles (La) | FRANCISCUS BRAECKMANS | V. SIGATOOSE

IVL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IVL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01951690673. Het bedrijf IVL bevindt zich op het adres: Centrum Zuid 3003; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - Machines & indivisible parts.
De hoofdactiviteit van IVL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IVL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IVL, openstaande posities, locatie van IVL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IVL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is IVL, company assigned to the tax number BE01951690673. The company IVL is located at the address: Centrum Zuid 3003; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Transport - Machines & indivisible parts.
The main activity of IVL is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IVL is not available. You also can look at reviews of IVL, open positions, location of IVL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IVL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IVL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IVL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IVL, employees, financial statistics.