Jacobs Donald

Contactgegevens Jacobs Donald: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacobs Donald: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacobs Donald

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Drie Sleutelstraat 8 9300 Aalst, België

Telefoon (phone): +32 (12) 740-70-21 +32 (12) 740-70-21

Fax (fax): +32 (58) 888-97-87 +32 (58) 888-97-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacobs Donald: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacobs Donald"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacobs Donald"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacobs Donald, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacobs Donald. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacobs Donald, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacobs Donald. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacobs Donald
Products information Jacobs Donald

BTW identificatienummer (tax): BE06635437011
Ondernemingsnummer: 3777618408
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Jacobs Donald zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacobs Donald
(Get full report from official database of BE for Jacobs Donald)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacobs Donald
Addition kinds of activities for Jacobs Donald

329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
873100. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
51819901. Ale | Ale

Werken bij Jacobs Donald: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacobs Donald: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacobs Donald. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacobs Donald. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

  Regio: SLEIDINGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

 • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

 • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

  Type: Dienstenchequebaan

  Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

 • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: T-INTERIM HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

 • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

 • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: ECOLE PARIS

  Type: Werfreserve

  Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van Jacobs Donald in sociale netwerken
Look for responds of Jacobs Donald in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacobs Donald. Laat een reactie achter voor Jacobs Donald. Jacobs Donald bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacobs Donald. Leave a respond for Jacobs Donald. Jacobs Donald on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacobs Donald op de google maps. Adres en contacten Jacobs Donald
Location of Jacobs Donald on the google maps. Address and contacts of Jacobs Donald

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacobs Donald Jacobs Donald: MDH Houtafwerking | MAURITS VAN DORPE | Dhondt D | P & A VERSWINKEL | Flor de Asturias (La)

Other related companies as Jacobs Donald: MDH Houtafwerking | MAURITS VAN DORPE | Dhondt D | P & A VERSWINKEL | Flor de Asturias (La)

Jacobs Donald is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Jacobs Donald, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06635437011. Het bedrijf Jacobs Donald bevindt zich op het adres: Drie Sleutelstraat 8 9300 Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 554,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Jacobs Donald zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jacobs Donald is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacobs Donald is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacobs Donald, openstaande posities, locatie van Jacobs Donald op de kaart.

Jacobs Donald is a company, that was registered 1986 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Jacobs Donald, company assigned to the tax number BE06635437011. The company Jacobs Donald is located at the address: Drie Sleutelstraat 8 9300 Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 554,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Jacobs Donald were not found.
The main activity of Jacobs Donald is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacobs Donald is not available. You also can look at reviews of Jacobs Donald, open positions, location of Jacobs Donald on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacobs Donald, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacobs Donald, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacobs Donald, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacobs Donald, employees, financial statistics.