Furniture Delivery Services SCRL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Furniture Delivery Services SCRL
Private companiesNonclassifiable Establishments • Furniture Delivery Services SCRL

Contactgegevens Furniture Delivery Services SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Furniture Delivery Services SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Furniture Delivery Services SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Katteput 10 Box 39; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe), België

Telefoon (phone): 02 465 04 25 (+32-02 465 04 25) 02 465 04 25 (+32-02 465 04 25)

Fax (fax): 02 469 36 13 (+32-02 469 36 13) 02 469 36 13 (+32-02 469 36 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Furniture Delivery Services SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Furniture Delivery Services SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Furniture Delivery Services SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Furniture Delivery Services SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Furniture Delivery Services SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Furniture Delivery Services SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Furniture Delivery Services SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Furniture Delivery Services SCRL
Products information Furniture Delivery Services SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE04886138916
Ondernemingsnummer: 6325073242
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Furniture Delivery Services SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Furniture Delivery Services SCRL
(Get full report from official database of BE for Furniture Delivery Services SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Furniture Delivery Services SCRL
Addition kinds of activities for Furniture Delivery Services SCRL

204103. Bloemmixen | Flour mixes
282101. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
25420103. Kluisjes (niet gekoeld): behalve hout | Lockers (not refrigerated): except wood
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
36410202. Zaklampen, fotografisch | Flashlight bulbs, photographic
50470200. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies

Werken bij Furniture Delivery Services SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Furniture Delivery Services SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Furniture Delivery Services SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Furniture Delivery Services SCRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • Winkelmedewerker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

 • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

 • Jobstudent (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

 • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

 • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

 • Storemanager regio Kempen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

 • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

  Type: Vaste Job

  Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

 • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

  Type: Flexijob

  bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van Furniture Delivery Services SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Furniture Delivery Services SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Furniture Delivery Services SCRL. Laat een reactie achter voor Furniture Delivery Services SCRL. Furniture Delivery Services SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Furniture Delivery Services SCRL. Leave a respond for Furniture Delivery Services SCRL. Furniture Delivery Services SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Furniture Delivery Services SCRL op de google maps. Adres en contacten Furniture Delivery Services SCRL
Location of Furniture Delivery Services SCRL on the google maps. Address and contacts of Furniture Delivery Services SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Furniture Delivery Services SCRL Furniture Delivery Services SCRL: Esthetiek Jela BVBA | Parmentier P & P BVBA | MARC DE CROM | FCB WORLDWIDE SA | Tedelco Communications

Other related companies as Furniture Delivery Services SCRL: Esthetiek Jela BVBA | Parmentier P & P BVBA | MARC DE CROM | FCB WORLDWIDE SA | Tedelco Communications

Furniture Delivery Services SCRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Furniture Delivery Services SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04886138916. Het bedrijf Furniture Delivery Services SCRL bevindt zich op het adres: Rue Katteput 10 Box 39; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 117,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Furniture Delivery Services SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Furniture Delivery Services SCRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Furniture Delivery Services SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Furniture Delivery Services SCRL, openstaande posities, locatie van Furniture Delivery Services SCRL op de kaart.

Furniture Delivery Services SCRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Furniture Delivery Services SCRL, company assigned to the tax number BE04886138916. The company Furniture Delivery Services SCRL is located at the address: Rue Katteput 10 Box 39; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 117,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in Furniture Delivery Services SCRL were not found.
The main activity of Furniture Delivery Services SCRL is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Furniture Delivery Services SCRL is not available. You also can look at reviews of Furniture Delivery Services SCRL, open positions, location of Furniture Delivery Services SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Furniture Delivery Services SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Furniture Delivery Services SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Furniture Delivery Services SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Furniture Delivery Services SCRL, employees, financial statistics.