EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS

Contactgegevens EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredestraat 33; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 0475 61 54 97; 015 75 83 13 (+32-0475 61 54 97; 015 75 83 13) 0475 61 54 97; 015 75 83 13 (+32-0475 61 54 97; 015 75 83 13)

Fax (fax): 015 75 83 13 (+32-015 75 83 13) 015 75 83 13 (+32-015 75 83 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS
Products information EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08154571533
Ondernemingsnummer: 9343017578
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Courier services; Express freight transport

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS
(Get full report from official database of BE for EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS
Addition kinds of activities for EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS

205101. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
275299. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
573499. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
16290504. Afvalverwerking plantenbouw | Waste disposal plant construction
26730301. Plastic zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Plastic bags: made from purchased materials
73760000. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS PUURS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

 • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

 • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

 • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

 • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

 • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AG Insurance

  Type: Zelfstandige activiteit

  AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

 • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Flexijob

  Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS in sociale netwerken
Look for responds of EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS. Laat een reactie achter voor EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS. EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS. Leave a respond for EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS. EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS op de google maps. Adres en contacten EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS
Location of EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS on the google maps. Address and contacts of EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS: CORPS DE POMPIERS | DE ROSSE DUIF | CASTELEYN EN ZONEN | BODDIN PASCAL | Keulen A NV

Other related companies as EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS: CORPS DE POMPIERS | DE ROSSE DUIF | CASTELEYN EN ZONEN | BODDIN PASCAL | Keulen A NV

EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08154571533. Het bedrijf EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS bevindt zich op het adres: Bredestraat 33; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Courier services; Express freight transport.
De hoofdactiviteit van EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS, openstaande posities, locatie van EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS op de kaart.

EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS, company assigned to the tax number BE08154571533. The company EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS is located at the address: Bredestraat 33; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Courier services; Express freight transport.
The main activity of EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS is not available. You also can look at reviews of EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS, open positions, location of EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPRESS-TRANSPORT & VERHUIS CEULEMANS, employees, financial statistics.