Expedition Shop scrl SCRL

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Expedition Shop scrl SCRL
Private companiesAmusement and Recreation Services • Expedition Shop scrl SCRL

Contactgegevens Expedition Shop scrl SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Expedition Shop scrl SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Expedition Shop scrl SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vanden Corput 52 Box 3; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 344 01 30 (+32-02 344 01 30) 02 344 01 30 (+32-02 344 01 30)

Fax (fax): 02 344 01 30 (+32-02 344 01 30) 02 344 01 30 (+32-02 344 01 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Expedition Shop scrl SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Expedition Shop scrl SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Expedition Shop scrl SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Expedition Shop scrl SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Expedition Shop scrl SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Expedition Shop scrl SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Expedition Shop scrl SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Expedition Shop scrl SCRL
Products information Expedition Shop scrl SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE06978485107
Ondernemingsnummer: 3198913574
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Expedition Shop scrl SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Expedition Shop scrl SCRL
(Get full report from official database of BE for Expedition Shop scrl SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Expedition Shop scrl SCRL
Addition kinds of activities for Expedition Shop scrl SCRL

085199. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
769903. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services
01190100. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
32550202. Smeltpotten, glashuis: klei | Melting pots, glasshouse: clay
35410402. Draaien, metalen snijden en polijsten | Lathes, metal cutting and polishing
51990803. Oliën, dieren of groenten | Oils, animal or vegetable
62319902. Futures uitwisseling, contract | Futures exchanges, contract

Werken bij Expedition Shop scrl SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Expedition Shop scrl SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Expedition Shop scrl SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Expedition Shop scrl SCRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

 • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

 • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

 • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

 • Poetshulp Baal (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • CALL AGENT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

 • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Expedition Shop scrl SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Expedition Shop scrl SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Expedition Shop scrl SCRL. Laat een reactie achter voor Expedition Shop scrl SCRL. Expedition Shop scrl SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Expedition Shop scrl SCRL. Leave a respond for Expedition Shop scrl SCRL. Expedition Shop scrl SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Expedition Shop scrl SCRL op de google maps. Adres en contacten Expedition Shop scrl SCRL
Location of Expedition Shop scrl SCRL on the google maps. Address and contacts of Expedition Shop scrl SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Expedition Shop scrl SCRL Expedition Shop scrl SCRL: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | DROOGKUIS VAN OSTA | RESIDENTIE HET ZILVERPAND | P. PAEPS | COIFFURE CLAUDINE

Other related companies as Expedition Shop scrl SCRL: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | DROOGKUIS VAN OSTA | RESIDENTIE HET ZILVERPAND | P. PAEPS | COIFFURE CLAUDINE

Expedition Shop scrl SCRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Expedition Shop scrl SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06978485107. Het bedrijf Expedition Shop scrl SCRL bevindt zich op het adres: Rue Vanden Corput 52 Box 3; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Expedition Shop scrl SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Expedition Shop scrl SCRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Expedition Shop scrl SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Expedition Shop scrl SCRL, openstaande posities, locatie van Expedition Shop scrl SCRL op de kaart.

Expedition Shop scrl SCRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Expedition Shop scrl SCRL, company assigned to the tax number BE06978485107. The company Expedition Shop scrl SCRL is located at the address: Rue Vanden Corput 52 Box 3; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in Expedition Shop scrl SCRL were not found.
The main activity of Expedition Shop scrl SCRL is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Expedition Shop scrl SCRL is not available. You also can look at reviews of Expedition Shop scrl SCRL, open positions, location of Expedition Shop scrl SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Expedition Shop scrl SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Expedition Shop scrl SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Expedition Shop scrl SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Expedition Shop scrl SCRL, employees, financial statistics.