EURO VERHUIZINGEN BVBA

Contactgegevens EURO VERHUIZINGEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO VERHUIZINGEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO VERHUIZINGEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijnveld 54; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai), België

Telefoon (phone): 03 772 17 19 (+32-03 772 17 19) 03 772 17 19 (+32-03 772 17 19)

Fax (fax): 03 772 17 19; 03 772 71 70 (+32-03 772 17 19; 03 772 71 70) 03 772 17 19; 03 772 71 70 (+32-03 772 17 19; 03 772 71 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO VERHUIZINGEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO VERHUIZINGEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO VERHUIZINGEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO VERHUIZINGEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO VERHUIZINGEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO VERHUIZINGEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO VERHUIZINGEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO VERHUIZINGEN BVBA
Products information EURO VERHUIZINGEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04075347900
Ondernemingsnummer: 8247680664
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 542,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO VERHUIZINGEN BVBA
(Get full report from official database of BE for EURO VERHUIZINGEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO VERHUIZINGEN BVBA
Addition kinds of activities for EURO VERHUIZINGEN BVBA

23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
32690400. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
44990302. Bootlever, behalve plezier | Boat livery, except pleasure

Werken bij EURO VERHUIZINGEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO VERHUIZINGEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO VERHUIZINGEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO VERHUIZINGEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

 • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

 • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

 • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

 • Schrijnwerker dak (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

 • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

 • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

 • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

 • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

 • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

  Regio: WAVRE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van EURO VERHUIZINGEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of EURO VERHUIZINGEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO VERHUIZINGEN BVBA. Laat een reactie achter voor EURO VERHUIZINGEN BVBA. EURO VERHUIZINGEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO VERHUIZINGEN BVBA. Leave a respond for EURO VERHUIZINGEN BVBA. EURO VERHUIZINGEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO VERHUIZINGEN BVBA op de google maps. Adres en contacten EURO VERHUIZINGEN BVBA
Location of EURO VERHUIZINGEN BVBA on the google maps. Address and contacts of EURO VERHUIZINGEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO VERHUIZINGEN BVBA EURO VERHUIZINGEN BVBA: KBC | VERHEYDEN | IP STRAT?GIES | M. DELFOSSE | Buzengeiger Ingrid

Other related companies as EURO VERHUIZINGEN BVBA: KBC | VERHEYDEN | IP STRAT?GIES | M. DELFOSSE | Buzengeiger Ingrid

EURO VERHUIZINGEN BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO VERHUIZINGEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04075347900. Het bedrijf EURO VERHUIZINGEN BVBA bevindt zich op het adres: Wijnveld 54; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 542,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van EURO VERHUIZINGEN BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO VERHUIZINGEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO VERHUIZINGEN BVBA, openstaande posities, locatie van EURO VERHUIZINGEN BVBA op de kaart.

EURO VERHUIZINGEN BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO VERHUIZINGEN BVBA, company assigned to the tax number BE04075347900. The company EURO VERHUIZINGEN BVBA is located at the address: Wijnveld 54; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 542,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of EURO VERHUIZINGEN BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO VERHUIZINGEN BVBA is not available. You also can look at reviews of EURO VERHUIZINGEN BVBA, open positions, location of EURO VERHUIZINGEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO VERHUIZINGEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO VERHUIZINGEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO VERHUIZINGEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO VERHUIZINGEN BVBA, employees, financial statistics.