Easy Move BVBA

Contactgegevens Easy Move BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Easy Move BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Easy Move BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meisestraat 93; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Telefoon (phone): 02 267 03 04; 0475 26 90 92 (+32-02 267 03 04; 0475 26 90 92) 02 267 03 04; 0475 26 90 92 (+32-02 267 03 04; 0475 26 90 92)

Fax (fax): 02 267 31 46 (+32-02 267 31 46) 02 267 31 46 (+32-02 267 31 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Easy Move BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Easy Move BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Easy Move BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Easy Move BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Easy Move BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Easy Move BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Easy Move BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Easy Move BVBA
Products information Easy Move BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01809967041
Ondernemingsnummer: 6131713867
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Easy Move BVBA
(Get full report from official database of BE for Easy Move BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Easy Move BVBA
Addition kinds of activities for Easy Move BVBA

239699. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
962101. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
37159904. Opleggers voor vrachtwagen trekkers | Semitrailers for truck tractors
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat
92220101. Procureur-generaal's kantoor | Attorney general's office

Werken bij Easy Move BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Easy Move BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Easy Move BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Easy Move BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker klantendienst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

 • Transportplanner (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

 • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AZ Delta

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

 • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

 • Student callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

 • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Artilium

  Type: Vaste Job

  Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

 • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

  Type: Vaste Job

  Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

 • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: YOUNG CHARLY

  Type: Vaste Job

  · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

 • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Ons

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

 • Lijn operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van Easy Move BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Easy Move BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Easy Move BVBA. Laat een reactie achter voor Easy Move BVBA. Easy Move BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Easy Move BVBA. Leave a respond for Easy Move BVBA. Easy Move BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Easy Move BVBA op de google maps. Adres en contacten Easy Move BVBA
Location of Easy Move BVBA on the google maps. Address and contacts of Easy Move BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Easy Move BVBA Easy Move BVBA: LUCIEN DEMARS | REMI HARDY | Artichaud-Mathot Ets | GARAGE DELABARRE JUNIOR | KONODI-LYSAIR

Other related companies as Easy Move BVBA: LUCIEN DEMARS | REMI HARDY | Artichaud-Mathot Ets | GARAGE DELABARRE JUNIOR | KONODI-LYSAIR

Easy Move BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Easy Move BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01809967041. Het bedrijf Easy Move BVBA bevindt zich op het adres: Meisestraat 93; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 669,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van Easy Move BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Easy Move BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Easy Move BVBA, openstaande posities, locatie van Easy Move BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Easy Move BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Easy Move BVBA, company assigned to the tax number BE01809967041. The company Easy Move BVBA is located at the address: Meisestraat 93; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 669,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Transport - General.
The main activity of Easy Move BVBA is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Easy Move BVBA is not available. You also can look at reviews of Easy Move BVBA, open positions, location of Easy Move BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Easy Move BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Easy Move BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Easy Move BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Easy Move BVBA, employees, financial statistics.