DOCKX VERHUIS

Contactgegevens DOCKX VERHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOCKX VERHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOCKX VERHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 400; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 827 30 30 (+32-03 827 30 30) 03 827 30 30 (+32-03 827 30 30)

Fax (fax): 03 825 13 51 (+32-03 825 13 51) 03 825 13 51 (+32-03 825 13 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOCKX VERHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOCKX VERHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOCKX VERHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOCKX VERHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOCKX VERHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOCKX VERHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOCKX VERHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOCKX VERHUIS
Products information DOCKX VERHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE09021118164
Ondernemingsnummer: 1309539794
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Archives - Destruction & conservation; Furniture - Storage; Removals (Material for) - Rental; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Transport - Art goods; Transport - Computers

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOCKX VERHUIS
(Get full report from official database of BE for DOCKX VERHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOCKX VERHUIS
Addition kinds of activities for DOCKX VERHUIS

204601. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
369499. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
28449901. Badzout | Bath salts
31110501. Kraagleer | Collar leather
35470207. Plateau walserij machines | Plate rolling mill machinery
35619900. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
54419902. Banketbakkerij | Confectionery
59419900. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls
87420503. Materialen mgmt. | Materials mgmt. (purchasing, handling, inventory) consultant

Werken bij DOCKX VERHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOCKX VERHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOCKX VERHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOCKX VERHUIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

 • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

 • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

  Regio: KOOLKERKE

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

 • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: PASCO

  Type: Vaste Job

  - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

 • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ST ELISABETH

  Type: Vaste Job

  In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • HR-freelancers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Leercontract

  Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van DOCKX VERHUIS in sociale netwerken
Look for responds of DOCKX VERHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOCKX VERHUIS. Laat een reactie achter voor DOCKX VERHUIS. DOCKX VERHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOCKX VERHUIS. Leave a respond for DOCKX VERHUIS. DOCKX VERHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOCKX VERHUIS op de google maps. Adres en contacten DOCKX VERHUIS
Location of DOCKX VERHUIS on the google maps. Address and contacts of DOCKX VERHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come DOCKX VERHUIS DOCKX VERHUIS: UNIBRA SA | COIFFURE JULIETTE | Casse-croute | Clijsner R | VERZEKERINGEN D.D.H.

Other related companies as DOCKX VERHUIS: UNIBRA SA | COIFFURE JULIETTE | Casse-croute | Clijsner R | VERZEKERINGEN D.D.H.

DOCKX VERHUIS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOCKX VERHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09021118164. Het bedrijf DOCKX VERHUIS bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 400; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Archives - Destruction & conservation; Furniture - Storage; Removals (Material for) - Rental; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Transport - Art goods; Transport - Computers.
De hoofdactiviteit van DOCKX VERHUIS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOCKX VERHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOCKX VERHUIS, openstaande posities, locatie van DOCKX VERHUIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOCKX VERHUIS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOCKX VERHUIS, company assigned to the tax number BE09021118164. The company DOCKX VERHUIS is located at the address: Boomsesteenweg 400; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Archives - Destruction & conservation; Furniture - Storage; Removals (Material for) - Rental; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Transport - Art goods; Transport - Computers.
The main activity of DOCKX VERHUIS is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DOCKX VERHUIS is not available. You also can look at reviews of DOCKX VERHUIS, open positions, location of DOCKX VERHUIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOCKX VERHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOCKX VERHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOCKX VERHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOCKX VERHUIS, employees, financial statistics.