Devos-Moreeuw

Contactgegevens Devos-Moreeuw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devos-Moreeuw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devos-Moreeuw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 't Walletje 45; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle), België

Telefoon (phone): 050 60 06 36 (+32-050 60 06 36) 050 60 06 36 (+32-050 60 06 36)

Fax (fax): 050 60 06 36 (+32-050 60 06 36) 050 60 06 36 (+32-050 60 06 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devos-Moreeuw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devos-Moreeuw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devos-Moreeuw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devos-Moreeuw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devos-Moreeuw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devos-Moreeuw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devos-Moreeuw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devos-Moreeuw
Products information Devos-Moreeuw

BTW identificatienummer (tax): BE04951232910
Ondernemingsnummer: 4954254150
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devos-Moreeuw
(Get full report from official database of BE for Devos-Moreeuw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devos-Moreeuw
Addition kinds of activities for Devos-Moreeuw

24110303. Pulpwood aannemers die zich bezighouden met het snijden | Pulpwood contractors engaged in cutting
26760202. Panty liners: gemaakt van gekocht papier | Panty liners: made from purchased paper
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
28920100. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
35230503. Turf apparatuur, commercieel | Turf equipment, commercial
37110411. Wreckers (sleepwagen), assemblage van | Wreckers (tow truck), assembly of
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
38449900. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments

Werken bij Devos-Moreeuw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devos-Moreeuw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devos-Moreeuw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devos-Moreeuw. Looking for open vacancies in other companies

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

  Type: Studentenjob

  Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

 • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: WZC PRINSENHOF

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

 • Werfleider (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

 • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIMELCO

  Type: Vaste Job

  Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

 • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

  Regio: REET

  Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

  Type: Vaste Job

  De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

 • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

  Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Flexijob

  Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van Devos-Moreeuw in sociale netwerken
Look for responds of Devos-Moreeuw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devos-Moreeuw. Laat een reactie achter voor Devos-Moreeuw. Devos-Moreeuw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devos-Moreeuw. Leave a respond for Devos-Moreeuw. Devos-Moreeuw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devos-Moreeuw op de google maps. Adres en contacten Devos-Moreeuw
Location of Devos-Moreeuw on the google maps. Address and contacts of Devos-Moreeuw

Andere gerelateerde bedrijven als come Devos-Moreeuw Devos-Moreeuw: DELYS | Design Intérieurs | FRANCIS THIRION | Renders Decoratie | Sanitair Deli?n BVBA

Other related companies as Devos-Moreeuw: DELYS | Design Intérieurs | FRANCIS THIRION | Renders Decoratie | Sanitair Deli?n BVBA

Devos-Moreeuw is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devos-Moreeuw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04951232910. Het bedrijf Devos-Moreeuw bevindt zich op het adres: 't Walletje 45; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 334,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Devos-Moreeuw is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devos-Moreeuw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devos-Moreeuw, openstaande posities, locatie van Devos-Moreeuw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Devos-Moreeuw is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devos-Moreeuw, company assigned to the tax number BE04951232910. The company Devos-Moreeuw is located at the address: 't Walletje 45; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 334,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Devos-Moreeuw is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Devos-Moreeuw is not available. You also can look at reviews of Devos-Moreeuw, open positions, location of Devos-Moreeuw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devos-Moreeuw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devos-Moreeuw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devos-Moreeuw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devos-Moreeuw, employees, financial statistics.