DELCHAMBRE & Fils

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • DELCHAMBRE & Fils
Private companiesDepository Institutions • DELCHAMBRE & Fils

Contactgegevens DELCHAMBRE & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELCHAMBRE & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELCHAMBRE & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Curé 5; 4280; Hannut (Moxhe), België

Telefoon (phone): 019 69 83 33; 0475 74 64 43 (+32-019 69 83 33; 0475 74 64 43) 019 69 83 33; 0475 74 64 43 (+32-019 69 83 33; 0475 74 64 43)

Fax (fax): 019 69 60 69 (+32-019 69 60 69) 019 69 60 69 (+32-019 69 60 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELCHAMBRE & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELCHAMBRE & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELCHAMBRE & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELCHAMBRE & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELCHAMBRE & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELCHAMBRE & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELCHAMBRE & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELCHAMBRE & Fils
Products information DELCHAMBRE & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE02151641845
Ondernemingsnummer: 3797119140
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELCHAMBRE & Fils
(Get full report from official database of BE for DELCHAMBRE & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELCHAMBRE & Fils
Addition kinds of activities for DELCHAMBRE & Fils

249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
28190303. Aluminiumsulfaat | Aluminum sulfate
28420403. Industriële plant ontsmettingsmiddelen of deodoranten | Industrial plant disinfectants or deodorants
28619900. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
30690804. Tepels, rubber | Nipples, rubber
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
31110202. Zoolleer | Sole leather
32719903. Blokken, beton: akoestisch | Blocks, concrete: acoustical
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast
73730201. Lokaal netwerk (lan) systeem integrator | Local area network (lan) systems integrator

Werken bij DELCHAMBRE & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELCHAMBRE & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELCHAMBRE & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELCHAMBRE & Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

 • Tig Lasser (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

 • Halfautomaatlasser (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

 • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

  Regio: KOMEN-WAASTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

 • Recruitment Consultant (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

 • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

 • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • TIG lasser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

  Type: Vaste Job

  In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

 • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

  Regio: BORSBEKE

  Bedrijf: B.M.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

 • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CARE AND GLAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

Zoek naar antwoorden van DELCHAMBRE & Fils in sociale netwerken
Look for responds of DELCHAMBRE & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELCHAMBRE & Fils. Laat een reactie achter voor DELCHAMBRE & Fils. DELCHAMBRE & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELCHAMBRE & Fils. Leave a respond for DELCHAMBRE & Fils. DELCHAMBRE & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELCHAMBRE & Fils op de google maps. Adres en contacten DELCHAMBRE & Fils
Location of DELCHAMBRE & Fils on the google maps. Address and contacts of DELCHAMBRE & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come DELCHAMBRE & Fils DELCHAMBRE & Fils: TRANSPORT A. TRENCO | Sellerie Ibérique | JAN COUCKE | Marion Ph | POLIZEIAMT

Other related companies as DELCHAMBRE & Fils: TRANSPORT A. TRENCO | Sellerie Ibérique | JAN COUCKE | Marion Ph | POLIZEIAMT

DELCHAMBRE & Fils is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELCHAMBRE & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151641845. Het bedrijf DELCHAMBRE & Fils bevindt zich op het adres: Rue du Curé 5; 4280; Hannut (Moxhe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van DELCHAMBRE & Fils is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELCHAMBRE & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELCHAMBRE & Fils, openstaande posities, locatie van DELCHAMBRE & Fils op de kaart.

DELCHAMBRE & Fils is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELCHAMBRE & Fils, company assigned to the tax number BE02151641845. The company DELCHAMBRE & Fils is located at the address: Rue du Curé 5; 4280; Hannut (Moxhe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of DELCHAMBRE & Fils is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DELCHAMBRE & Fils is not available. You also can look at reviews of DELCHAMBRE & Fils, open positions, location of DELCHAMBRE & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELCHAMBRE & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELCHAMBRE & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELCHAMBRE & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELCHAMBRE & Fils, employees, financial statistics.