Coussaert SPRL

Contactgegevens Coussaert SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coussaert SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coussaert SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Coteaux 206; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 215 91 88; 02 241 41 41 (+32-02 215 91 88; 02 241 41 41) 02 215 91 88; 02 241 41 41 (+32-02 215 91 88; 02 241 41 41)

Fax (fax): 02 216 34 24 (+32-02 216 34 24) 02 216 34 24 (+32-02 216 34 24)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coussaert SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coussaert SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coussaert SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coussaert SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coussaert SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coussaert SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coussaert SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coussaert SPRL
Products information Coussaert SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03893798828
Ondernemingsnummer: 2919036865
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coussaert SPRL
(Get full report from official database of BE for Coussaert SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coussaert SPRL
Addition kinds of activities for Coussaert SPRL

754903. Sleepdiensten | Towing services
14599906. Olivine (nongem) mijnbouw | Olivine (nongem) mining
32110400. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
36479908. Subway auto verlichting fixtures | Subway car lighting fixtures
49119901. Distributie, elektrische stroom | Distribution, electric power
51720100. gassen | Gases
79220602. Landschapsontwerp, theatraal | Scenery design, theatrical
96210101. Luchtverkeersleiding operaties, overheid | Air traffic control operations, government

Werken bij Coussaert SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coussaert SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coussaert SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coussaert SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Contract Administrator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

 • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

 • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

 • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Actief NV

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

 • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VSD TRADING

  Type: Vaste Job

  Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

 • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

  Type: Vaste Job

  Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

 • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Leopold Hotel

  Type: Vaste Job

  Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

 • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Coussaert SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Coussaert SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coussaert SPRL. Laat een reactie achter voor Coussaert SPRL. Coussaert SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coussaert SPRL. Leave a respond for Coussaert SPRL. Coussaert SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coussaert SPRL op de google maps. Adres en contacten Coussaert SPRL
Location of Coussaert SPRL on the google maps. Address and contacts of Coussaert SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Coussaert SPRL Coussaert SPRL: LENDERS H. | Gaverbeek (De) | Hooyberghs | VLASSAK VERHULST | ANNE BAECKE

Other related companies as Coussaert SPRL: LENDERS H. | Gaverbeek (De) | Hooyberghs | VLASSAK VERHULST | ANNE BAECKE

Coussaert SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coussaert SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03893798828. Het bedrijf Coussaert SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Coteaux 206; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 399,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van Coussaert SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coussaert SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coussaert SPRL, openstaande posities, locatie van Coussaert SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coussaert SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coussaert SPRL, company assigned to the tax number BE03893798828. The company Coussaert SPRL is located at the address: Rue des Coteaux 206; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 399,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of Coussaert SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Coussaert SPRL is not available. You also can look at reviews of Coussaert SPRL, open positions, location of Coussaert SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coussaert SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coussaert SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coussaert SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coussaert SPRL, employees, financial statistics.