COUNOTTE

Contactgegevens COUNOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUNOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUNOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Les Plénesses 69A; 4890; Thimister-Clermont (Thimister), België

Telefoon (phone): 087 22 00 21; 0495 10 22 10 (+32-087 22 00 21; 0495 10 22 10) 087 22 00 21; 0495 10 22 10 (+32-087 22 00 21; 0495 10 22 10)

Fax (fax): 087 44 84 74 (+32-087 44 84 74) 087 44 84 74 (+32-087 44 84 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUNOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUNOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUNOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUNOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUNOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUNOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUNOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUNOTTE
Products information COUNOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE06345947265
Ondernemingsnummer: 9836029052
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in COUNOTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUNOTTE
(Get full report from official database of BE for COUNOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUNOTTE
Addition kinds of activities for COUNOTTE

17990802. Lood branden | Lead burning
25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
37110302. Personeelsdragers (motorvoertuigen), assemblage van | Personnel carriers (motor vehicles), assembly of
73590701. Apparatuur verhuur | Appliance rental
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij COUNOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUNOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUNOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUNOTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

 • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

 • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

 • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

 • Bevrachter baantransport (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

 • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Security Application Expert (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • (Assistent) Architect (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

 • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: ZONNELIED

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

 • ergotherapeut (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

 • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

Zoek naar antwoorden van COUNOTTE in sociale netwerken
Look for responds of COUNOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUNOTTE. Laat een reactie achter voor COUNOTTE. COUNOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUNOTTE. Leave a respond for COUNOTTE. COUNOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUNOTTE op de google maps. Adres en contacten COUNOTTE
Location of COUNOTTE on the google maps. Address and contacts of COUNOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COUNOTTE COUNOTTE: MICHEL BAIJOT | New Age | COIFFURE LIEVE | P. BROCK | Conard R

Other related companies as COUNOTTE: MICHEL BAIJOT | New Age | COIFFURE LIEVE | P. BROCK | Conard R

COUNOTTE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUNOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06345947265. Het bedrijf COUNOTTE bevindt zich op het adres: Les Plénesses 69A; 4890; Thimister-Clermont (Thimister). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in COUNOTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUNOTTE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUNOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUNOTTE, openstaande posities, locatie van COUNOTTE op de kaart.

COUNOTTE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUNOTTE, company assigned to the tax number BE06345947265. The company COUNOTTE is located at the address: Les Plénesses 69A; 4890; Thimister-Clermont (Thimister). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in COUNOTTE were not found.
The main activity of COUNOTTE is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COUNOTTE is not available. You also can look at reviews of COUNOTTE, open positions, location of COUNOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUNOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUNOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUNOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUNOTTE, employees, financial statistics.