CLAUDE CHOFFRAY SA

Contactgegevens CLAUDE CHOFFRAY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDE CHOFFRAY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDE CHOFFRAY SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Chasseurs Ardennais 43; 6690; Vielsalm, België

Telefoon (phone): 080 21 48 00 (+32-080 21 48 00) 080 21 48 00 (+32-080 21 48 00)

Fax (fax): 080 21 60 69 (+32-080 21 60 69) 080 21 60 69 (+32-080 21 60 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDE CHOFFRAY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDE CHOFFRAY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDE CHOFFRAY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDE CHOFFRAY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDE CHOFFRAY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDE CHOFFRAY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDE CHOFFRAY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDE CHOFFRAY SA
Products information CLAUDE CHOFFRAY SA

BTW identificatienummer (tax): BE09846740722
Ondernemingsnummer: 2150543212
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 332,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Furniture - Storage; Trucks & vans - Hire

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDE CHOFFRAY SA
(Get full report from official database of BE for CLAUDE CHOFFRAY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDE CHOFFRAY SA
Addition kinds of activities for CLAUDE CHOFFRAY SA

226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
367799. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
806299. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
07220203. Druiven, machine oogstdiensten | Grapes, machine harvesting services
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment
50510216. Staal | Steel
51999917. Kaarten en grafieken | Maps and charts
59990700. Motor- en motoruitrusting en benodigdheden | Engine and motor equipment and supplies

Werken bij CLAUDE CHOFFRAY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDE CHOFFRAY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDE CHOFFRAY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDE CHOFFRAY SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

 • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

 • Magazijnier (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

 • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

  Regio: VOEREN

  Bedrijf: PUUUR TONGEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

  Regio: RIJMENAM

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: LOOK AT ME

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

 • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

 • pedicure (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van CLAUDE CHOFFRAY SA in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDE CHOFFRAY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDE CHOFFRAY SA. Laat een reactie achter voor CLAUDE CHOFFRAY SA. CLAUDE CHOFFRAY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDE CHOFFRAY SA. Leave a respond for CLAUDE CHOFFRAY SA. CLAUDE CHOFFRAY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDE CHOFFRAY SA op de google maps. Adres en contacten CLAUDE CHOFFRAY SA
Location of CLAUDE CHOFFRAY SA on the google maps. Address and contacts of CLAUDE CHOFFRAY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDE CHOFFRAY SA CLAUDE CHOFFRAY SA: COIFFURE CROMBEZ | MUTUALIT? SOCIALISTE | NELISSEN VERZEKERINGEN NV | C EN C | NOORDVLEES VANGOOL

Other related companies as CLAUDE CHOFFRAY SA: COIFFURE CROMBEZ | MUTUALIT? SOCIALISTE | NELISSEN VERZEKERINGEN NV | C EN C | NOORDVLEES VANGOOL

CLAUDE CHOFFRAY SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDE CHOFFRAY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09846740722. Het bedrijf CLAUDE CHOFFRAY SA bevindt zich op het adres: Rue des Chasseurs Ardennais 43; 6690; Vielsalm. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 332,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Trucks & vans - Hire.
De hoofdactiviteit van CLAUDE CHOFFRAY SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDE CHOFFRAY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDE CHOFFRAY SA, openstaande posities, locatie van CLAUDE CHOFFRAY SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLAUDE CHOFFRAY SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDE CHOFFRAY SA, company assigned to the tax number BE09846740722. The company CLAUDE CHOFFRAY SA is located at the address: Rue des Chasseurs Ardennais 43; 6690; Vielsalm. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 332,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Trucks & vans - Hire.
The main activity of CLAUDE CHOFFRAY SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDE CHOFFRAY SA is not available. You also can look at reviews of CLAUDE CHOFFRAY SA, open positions, location of CLAUDE CHOFFRAY SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDE CHOFFRAY SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDE CHOFFRAY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDE CHOFFRAY SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDE CHOFFRAY SA, employees, financial statistics.