Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA
Private companiesDepository Institutions • Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA

Contactgegevens Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruyenberg 37 9290 Berlare, België

Telefoon (phone): +32 (12) 133-30-43 +32 (12) 133-30-43

Fax (fax): +32 (15) 429-46-40 +32 (15) 429-46-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA
Products information Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08305358886
Ondernemingsnummer: 5939727783
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA
(Get full report from official database of BE for Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA
Addition kinds of activities for Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA

07830204. Chirurgie diensten, sierboom | Surgery services, ornamental tree
32559906. Mortels, klei vuurvast | Mortars, clay refractory
35850205. Kluisjes, gekoeld | Lockers, refrigerated
39990200. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
50990101. Ammunitie, behalve sportief | Ammunition, except sporting

Werken bij Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

 • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

 • Logistiek bediende (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

 • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

 • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

 • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

 • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

  Type: Studentenjob

  Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

 • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

 • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

 • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Duvel Moortgat

  Type: Vaste Job

  Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

Zoek naar antwoorden van Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA. Laat een reactie achter voor Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA. Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA. Leave a respond for Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA. Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA op de google maps. Adres en contacten Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA
Location of Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA on the google maps. Address and contacts of Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA: PAULA STALMANS | MARC BULINCKX | Net & Coo SPRL | ANDRE MARECHAL | EMMA LECLERCQ

Other related companies as Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA: PAULA STALMANS | MARC BULINCKX | Net & Coo SPRL | ANDRE MARECHAL | EMMA LECLERCQ

Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305358886. Het bedrijf Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA bevindt zich op het adres: Kruyenberg 37 9290 Berlare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA, openstaande posities, locatie van Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA op de kaart.

Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA, company assigned to the tax number BE08305358886. The company Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA is located at the address: Kruyenberg 37 9290 Berlare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA were not found.
The main activity of Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA is not available. You also can look at reviews of Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA, open positions, location of Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alg. Schrijnwerken Gebr.Van Hauwe BVBA, employees, financial statistics.