Aerts B

Contactgegevens Aerts B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aerts B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aerts B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulst 63 3272 Testelt (Scherpenheuvel-Zichem), België

Telefoon (phone): +32 (64) 915-44-77 +32 (64) 915-44-77

Fax (fax): +32 (58) 658-28-15 +32 (58) 658-28-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aerts B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aerts B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aerts B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aerts B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aerts B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aerts B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aerts B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aerts B
Products information Aerts B

BTW identificatienummer (tax): BE04632080078
Ondernemingsnummer: 5485443115
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Aerts B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aerts B
(Get full report from official database of BE for Aerts B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aerts B
Addition kinds of activities for Aerts B

333102. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
20330107. Tomatencocktails: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato cocktails: packaged in cans, jars, etc.
23370100. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
36120201. Ballasten voor verlichtingsarmaturen | Ballasts for lighting fixtures
78290000. Video distributie diensten | Motion picture distribution services

Werken bij Aerts B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aerts B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aerts B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aerts B. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

 • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

 • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

 • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

 • hout bewerker (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

 • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

 • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AUSY Consulting

  Type: Vaste Job

  Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

 • Lasser / Samensteller (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

 • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

  Type: Werfreserve

  Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van Aerts B in sociale netwerken
Look for responds of Aerts B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aerts B. Laat een reactie achter voor Aerts B. Aerts B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aerts B. Leave a respond for Aerts B. Aerts B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aerts B op de google maps. Adres en contacten Aerts B
Location of Aerts B on the google maps. Address and contacts of Aerts B

Andere gerelateerde bedrijven als come Aerts B Aerts B: Vaes | CANNE AL VENTO | Veka Trading | IMPRIMERIE ALPI | D.S.V. D'ALU SANTO

Other related companies as Aerts B: Vaes | CANNE AL VENTO | Veka Trading | IMPRIMERIE ALPI | D.S.V. D'ALU SANTO

Aerts B is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aerts B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04632080078. Het bedrijf Aerts B bevindt zich op het adres: Hulst 63 3272 Testelt (Scherpenheuvel-Zichem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Aerts B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aerts B is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aerts B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aerts B, openstaande posities, locatie van Aerts B op de kaart.

Aerts B is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aerts B, company assigned to the tax number BE04632080078. The company Aerts B is located at the address: Hulst 63 3272 Testelt (Scherpenheuvel-Zichem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Aerts B were not found.
The main activity of Aerts B is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aerts B is not available. You also can look at reviews of Aerts B, open positions, location of Aerts B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aerts B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aerts B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aerts B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aerts B, employees, financial statistics.