ELECTROLEVAGE

Contactgegevens ELECTROLEVAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTROLEVAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTROLEVAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Marché 35A; 4651; Herve (Battice), België

Telefoon (phone): 087 46 36 85 (+32-087 46 36 85) 087 46 36 85 (+32-087 46 36 85)

Fax (fax): +32 (58) 687-67-14 +32 (58) 687-67-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTROLEVAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTROLEVAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTROLEVAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTROLEVAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTROLEVAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTROLEVAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTROLEVAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTROLEVAGE
Products information ELECTROLEVAGE

BTW identificatienummer (tax): BE08557220458
Ondernemingsnummer: 9369934082
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ELECTROLEVAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Remote control systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTROLEVAGE
(Get full report from official database of BE for ELECTROLEVAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTROLEVAGE
Addition kinds of activities for ELECTROLEVAGE

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
24260201. Blanks, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blanks, wood: bowling pins, handles, etc.
44919900. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
73230000. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
79991119. Ski instructie | Ski instruction
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij ELECTROLEVAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTROLEVAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTROLEVAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTROLEVAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ELECTROLEVAGE in sociale netwerken
Look for responds of ELECTROLEVAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTROLEVAGE. Laat een reactie achter voor ELECTROLEVAGE. ELECTROLEVAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTROLEVAGE. Leave a respond for ELECTROLEVAGE. ELECTROLEVAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTROLEVAGE op de google maps. Adres en contacten ELECTROLEVAGE
Location of ELECTROLEVAGE on the google maps. Address and contacts of ELECTROLEVAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTROLEVAGE ELECTROLEVAGE: MAISON MIKATEX | DE WITTE.D | l'Imperio | Deloof G | GEZONDHEIDSCENTRUM

Other related companies as ELECTROLEVAGE: MAISON MIKATEX | DE WITTE.D | l'Imperio | Deloof G | GEZONDHEIDSCENTRUM

ELECTROLEVAGE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTROLEVAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08557220458. Het bedrijf ELECTROLEVAGE bevindt zich op het adres: Place du Marché 35A; 4651; Herve (Battice). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Remote control systems. Producten gemaakt in ELECTROLEVAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTROLEVAGE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTROLEVAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTROLEVAGE, openstaande posities, locatie van ELECTROLEVAGE op de kaart.

ELECTROLEVAGE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTROLEVAGE, company assigned to the tax number BE08557220458. The company ELECTROLEVAGE is located at the address: Place du Marché 35A; 4651; Herve (Battice). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Remote control systems. Products created in ELECTROLEVAGE were not found.
The main activity of ELECTROLEVAGE is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTROLEVAGE is not available. You also can look at reviews of ELECTROLEVAGE, open positions, location of ELECTROLEVAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTROLEVAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTROLEVAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTROLEVAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTROLEVAGE, employees, financial statistics.