Van Landuyt Frères

Contactgegevens Van Landuyt Frères: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Landuyt Frères: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Landuyt Frères

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Ban Guillaume 22 6833 Vivy (Bouillon), België

Telefoon (phone): +32 (59) 431-22-45 +32 (59) 431-22-45

Fax (fax): +32 (87) 637-60-32 +32 (87) 637-60-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Landuyt Frères: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Landuyt Frères"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Landuyt Frères"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Landuyt Frères, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Landuyt Frères. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Landuyt Frères, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Landuyt Frères. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Landuyt Frères
Products information Van Landuyt Frères

BTW identificatienummer (tax): BE08035644531
Ondernemingsnummer: 6682952880
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Van Landuyt Frères zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Landuyt Frères
(Get full report from official database of BE for Van Landuyt Frères)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Landuyt Frères
Addition kinds of activities for Van Landuyt Frères

9451. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
02730102. Goudboerderij | Goldfish farm
24260302. Hanteer voorraad, gezaagd of geschaafd | Handle stock, sawed or planed
32610000. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
39930100. Elektrische tekens | Electric signs
49310000. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
59449900. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec

Werken bij Van Landuyt Frères: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Landuyt Frères: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Landuyt Frères. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Landuyt Frères. Looking for open vacancies in other companies

 • MONTEUR (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ADECCO LIER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

 • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

 • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

 • Lasser/Samensteller (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

 • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TDK Solutions

  Type: Vaste Job

  TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

 • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Maxicon

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

 • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

 • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GROUP SUERICKX

  Type: Zelfstandige activiteit

  Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

 • Personal Trainer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

Zoek naar antwoorden van Van Landuyt Frères in sociale netwerken
Look for responds of Van Landuyt Frères in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Landuyt Frères. Laat een reactie achter voor Van Landuyt Frères. Van Landuyt Frères bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Landuyt Frères. Leave a respond for Van Landuyt Frères. Van Landuyt Frères on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Landuyt Frères op de google maps. Adres en contacten Van Landuyt Frères
Location of Van Landuyt Frères on the google maps. Address and contacts of Van Landuyt Frères

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Landuyt Frères Van Landuyt Frères: KAPSALON MAGGY | ROGER GIELEN | MICHEL BRENU | AUREL POPPE | WEVERIJ GUSTAAF MAHIEU NV

Other related companies as Van Landuyt Frères: KAPSALON MAGGY | ROGER GIELEN | MICHEL BRENU | AUREL POPPE | WEVERIJ GUSTAAF MAHIEU NV

Van Landuyt Frères is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Landuyt Frères, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08035644531. Het bedrijf Van Landuyt Frères bevindt zich op het adres: Route du Ban Guillaume 22 6833 Vivy (Bouillon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Landuyt Frères zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Landuyt Frères is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Landuyt Frères is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Landuyt Frères, openstaande posities, locatie van Van Landuyt Frères op de kaart.

Van Landuyt Frères is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Landuyt Frères, company assigned to the tax number BE08035644531. The company Van Landuyt Frères is located at the address: Route du Ban Guillaume 22 6833 Vivy (Bouillon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Van Landuyt Frères were not found.
The main activity of Van Landuyt Frères is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Landuyt Frères is not available. You also can look at reviews of Van Landuyt Frères, open positions, location of Van Landuyt Frères on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Landuyt Frères, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Landuyt Frères, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Landuyt Frères, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Landuyt Frères, employees, financial statistics.