Bollaert-Meulepas BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Bollaert-Meulepas BVBA
Private companiesTransportation Services • Bollaert-Meulepas BVBA

Contactgegevens Bollaert-Meulepas BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bollaert-Meulepas BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bollaert-Meulepas BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Amedeus Stockmanslei 43 2640 Mortsel, België

Telefoon (phone): +32 (68) 411-17-26 +32 (68) 411-17-26

Fax (fax): +32 (9) 349-58-33 +32 (9) 349-58-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bollaert-Meulepas BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bollaert-Meulepas BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bollaert-Meulepas BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bollaert-Meulepas BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bollaert-Meulepas BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bollaert-Meulepas BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bollaert-Meulepas BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bollaert-Meulepas BVBA
Products information Bollaert-Meulepas BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08204833984
Ondernemingsnummer: 5208587646
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Bollaert-Meulepas BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bollaert-Meulepas BVBA
(Get full report from official database of BE for Bollaert-Meulepas BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bollaert-Meulepas BVBA
Addition kinds of activities for Bollaert-Meulepas BVBA

07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
20230100. Baby formules | Baby formulas
23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
38250108. Testapparatuur testen, elektrisch | Spark plug testing equipment, electric
50150101. Auto-accessoires, gebruikt, nec | Automotive accessories, used, nec
73239900. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij Bollaert-Meulepas BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bollaert-Meulepas BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bollaert-Meulepas BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bollaert-Meulepas BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

 • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

 • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

 • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

 • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ALCIMEX

  Type: Vaste Job

  Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

 • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

 • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

Zoek naar antwoorden van Bollaert-Meulepas BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bollaert-Meulepas BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bollaert-Meulepas BVBA. Laat een reactie achter voor Bollaert-Meulepas BVBA. Bollaert-Meulepas BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bollaert-Meulepas BVBA. Leave a respond for Bollaert-Meulepas BVBA. Bollaert-Meulepas BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bollaert-Meulepas BVBA op de google maps. Adres en contacten Bollaert-Meulepas BVBA
Location of Bollaert-Meulepas BVBA on the google maps. Address and contacts of Bollaert-Meulepas BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bollaert-Meulepas BVBA Bollaert-Meulepas BVBA: BLANCHISSERIE MIREX | J. DEBRAEVE | R. VALCKE | EURODESIGN COLLECTIONS NV | JAN CROONENBERGHS

Other related companies as Bollaert-Meulepas BVBA: BLANCHISSERIE MIREX | J. DEBRAEVE | R. VALCKE | EURODESIGN COLLECTIONS NV | JAN CROONENBERGHS

Bollaert-Meulepas BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bollaert-Meulepas BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08204833984. Het bedrijf Bollaert-Meulepas BVBA bevindt zich op het adres: Amedeus Stockmanslei 43 2640 Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Bollaert-Meulepas BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bollaert-Meulepas BVBA is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bollaert-Meulepas BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bollaert-Meulepas BVBA, openstaande posities, locatie van Bollaert-Meulepas BVBA op de kaart.

Bollaert-Meulepas BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bollaert-Meulepas BVBA, company assigned to the tax number BE08204833984. The company Bollaert-Meulepas BVBA is located at the address: Amedeus Stockmanslei 43 2640 Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Bollaert-Meulepas BVBA were not found.
The main activity of Bollaert-Meulepas BVBA is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bollaert-Meulepas BVBA is not available. You also can look at reviews of Bollaert-Meulepas BVBA, open positions, location of Bollaert-Meulepas BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bollaert-Meulepas BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bollaert-Meulepas BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bollaert-Meulepas BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bollaert-Meulepas BVBA, employees, financial statistics.