Decoodt Tom

Contactgegevens Decoodt Tom: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decoodt Tom: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decoodt Tom

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Zonnekemeers 49  Box 4 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): +32 (19) 294-68-51 +32 (19) 294-68-51

Fax (fax): +32 (60) 201-98-82 +32 (60) 201-98-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decoodt Tom: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decoodt Tom"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decoodt Tom"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decoodt Tom, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decoodt Tom. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decoodt Tom, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decoodt Tom. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decoodt Tom
Products information Decoodt Tom

BTW identificatienummer (tax): BE05212707519
Ondernemingsnummer: 2675689697
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Decoodt Tom zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decoodt Tom
(Get full report from official database of BE for Decoodt Tom)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decoodt Tom
Addition kinds of activities for Decoodt Tom

23410202. Panties: vrouwen, misses ', kinderen en zuigelingen' | Panties: women's, misses', children's, and infants'
26550100. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
36690206. Verkeerssignalen, elektrisch | Traffic signals, electric
37249908. Jet-assisted-opstartapparaten (jato) | Jet assisted takeoff devices (jato)
50519901. Aluminiumstaafjes, staven, ingots, lakens, pijpen, platen, enz. | Aluminum bars, rods, ingots, sheets, pipes, plates, etc.

Werken bij Decoodt Tom: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decoodt Tom: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decoodt Tom. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decoodt Tom. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

 • operator dagdienst (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

 • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

 • Handlanger (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

 • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

 • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

 • Kelner (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

 • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

 • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

 • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

 • Talenthunter (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

 • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: 4K INTERIEUR

  Type: Werfreserve

  Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

Zoek naar antwoorden van Decoodt Tom in sociale netwerken
Look for responds of Decoodt Tom in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decoodt Tom. Laat een reactie achter voor Decoodt Tom. Decoodt Tom bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decoodt Tom. Leave a respond for Decoodt Tom. Decoodt Tom on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decoodt Tom op de google maps. Adres en contacten Decoodt Tom
Location of Decoodt Tom on the google maps. Address and contacts of Decoodt Tom

Andere gerelateerde bedrijven als come Decoodt Tom Decoodt Tom: KRISTOFF BERTRAM | A.S. BELGIUM | D.D.S. SOUND SERVICE | HUIS RIEMAECKER | GHISLAINE FLAGOTHIER

Other related companies as Decoodt Tom: KRISTOFF BERTRAM | A.S. BELGIUM | D.D.S. SOUND SERVICE | HUIS RIEMAECKER | GHISLAINE FLAGOTHIER

Decoodt Tom is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Decoodt Tom, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05212707519. Het bedrijf Decoodt Tom bevindt zich op het adres: Zonnekemeers 49  Box 4 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Decoodt Tom zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decoodt Tom is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decoodt Tom is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decoodt Tom, openstaande posities, locatie van Decoodt Tom op de kaart.

Decoodt Tom is a company, that was registered 2003 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Decoodt Tom, company assigned to the tax number BE05212707519. The company Decoodt Tom is located at the address: Zonnekemeers 49  Box 4 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting contractors. Products created in Decoodt Tom were not found.
The main activity of Decoodt Tom is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Decoodt Tom is not available. You also can look at reviews of Decoodt Tom, open positions, location of Decoodt Tom on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decoodt Tom, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decoodt Tom, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decoodt Tom, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decoodt Tom, employees, financial statistics.