Turck T

Contactgegevens Turck T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Turck T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Turck T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vyvestraat 12 8840 Oostnieuwkerke (Staden), België

Telefoon (phone): +32 (14) 929-84-33 +32 (14) 929-84-33

Fax (fax): +32 (69) 848-77-44 +32 (69) 848-77-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Turck T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Turck T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Turck T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Turck T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Turck T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Turck T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Turck T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Turck T
Products information Turck T

BTW identificatienummer (tax): BE04863891601
Ondernemingsnummer: 6679656982
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Turck T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Turck T
(Get full report from official database of BE for Turck T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Turck T
Addition kinds of activities for Turck T

153100. Operatieve bouwers | Operative builders
308906. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
20340102. Soep poeders | Soup powders
20389908. Soepen, bevroren | Soups, frozen
37140201. Antislipapparatuur, motorvoertuig | Anti-sway devices, motor vehicle
42159901. Fietsleveringsdienst | Bicycle delivery service
59991100. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies

Werken bij Turck T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Turck T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Turck T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Turck T. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

 • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

 • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

 • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

 • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

  Type: Vaste Job

  Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

 • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

 • Teamleader (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

 • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VEROLU

  Type: Zelfstandige activiteit

  VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van Turck T in sociale netwerken
Look for responds of Turck T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Turck T. Laat een reactie achter voor Turck T. Turck T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Turck T. Leave a respond for Turck T. Turck T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Turck T op de google maps. Adres en contacten Turck T
Location of Turck T on the google maps. Address and contacts of Turck T

Andere gerelateerde bedrijven als come Turck T Turck T: Heyvaert E | LUDWIG GILISSEN | MNA GRAPHICS | IMFRACO | Frick's Gelegenheidsmode

Other related companies as Turck T: Heyvaert E | LUDWIG GILISSEN | MNA GRAPHICS | IMFRACO | Frick's Gelegenheidsmode

Turck T is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Turck T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04863891601. Het bedrijf Turck T bevindt zich op het adres: Vyvestraat 12 8840 Oostnieuwkerke (Staden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Turck T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Turck T is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Turck T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Turck T, openstaande posities, locatie van Turck T op de kaart.

Turck T is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Turck T, company assigned to the tax number BE04863891601. The company Turck T is located at the address: Vyvestraat 12 8840 Oostnieuwkerke (Staden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in Turck T were not found.
The main activity of Turck T is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Turck T is not available. You also can look at reviews of Turck T, open positions, location of Turck T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Turck T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Turck T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Turck T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Turck T, employees, financial statistics.