Agape

Contactgegevens Agape: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agape: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agape

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Basson 32; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 0477 37 09 87; 071 47 58 47 (+32-0477 37 09 87; 071 47 58 47) 0477 37 09 87; 071 47 58 47 (+32-0477 37 09 87; 071 47 58 47)

Fax (fax): 071 43 85 92 (+32-071 43 85 92) 071 43 85 92 (+32-071 43 85 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agape: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agape"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agape"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agape, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agape. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agape, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agape. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agape
Products information Agape

BTW identificatienummer (tax): BE03867706298
Ondernemingsnummer: 5557128906
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 153,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Candles - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Religious articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agape
(Get full report from official database of BE for Agape)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agape
Addition kinds of activities for Agape

2096. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
873499. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
01799907. Olijfgaard | Olive grove
22310403. Mohair breedgeweven stoffen | Mohair broadwoven fabrics
50880101. Boten, niet-recreatief | Boats, non-recreational

Werken bij Agape: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agape: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agape. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agape. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Elektricien met ervaring / automatisatie technieker - dag of ploegen - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een elektricien / automatisatie technieker. Takenpakket: U staat samen met je collega's in voor het dagelijks & preventief onderhoud. Daarnaast staan jullie in voor de herstellingen aan het machinepark van de tuftafdeling & de afdeling geweven. U werkt mee aan de automatisatie & het vernieuwen van het machinepark. U voert elektrische interventies uit Tekenen van elektrische schema's

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van Agape in sociale netwerken
Look for responds of Agape in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agape. Laat een reactie achter voor Agape. Agape bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agape. Leave a respond for Agape. Agape on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agape op de google maps. Adres en contacten Agape
Location of Agape on the google maps. Address and contacts of Agape

Andere gerelateerde bedrijven als come Agape Agape: S.C. ROESELARE | TEAROOM DE HOOGPOORT | Berg (Op den) | CYCLE ONE | LUC GOETRY

Other related companies as Agape: S.C. ROESELARE | TEAROOM DE HOOGPOORT | Berg (Op den) | CYCLE ONE | LUC GOETRY

Agape is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agape, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867706298. Het bedrijf Agape bevindt zich op het adres: Rue du Basson 32; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 153,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Religious articles. Lijst met producten zijn Candles - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van Agape is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agape is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agape, openstaande posities, locatie van Agape op de kaart.

Agape is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agape, company assigned to the tax number BE03867706298. The company Agape is located at the address: Rue du Basson 32; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 153,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Religious articles. List of products are Candles - Mfg. & Whol.
The main activity of Agape is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Agape is not available. You also can look at reviews of Agape, open positions, location of Agape on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agape, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agape, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agape, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agape, employees, financial statistics.