Nowé SPRL

Contactgegevens Nowé SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nowé SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nowé SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Camille Lemonnier 4 1380 Lasne-Chapelle-Saint-Lambert (Lasne), België

Telefoon (phone): +32 (16) 980-62-18 +32 (16) 980-62-18

Fax (fax): +32 (67) 200-35-86 +32 (67) 200-35-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nowé SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nowé SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nowé SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nowé SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nowé SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nowé SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nowé SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nowé SPRL
Products information Nowé SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07025451660
Ondernemingsnummer: 7450347900
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Nowé SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nowé SPRL
(Get full report from official database of BE for Nowé SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nowé SPRL
Addition kinds of activities for Nowé SPRL

349602. Draadketting | Wire chain
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
29110102. Vloeibare petroleumgassen, lpg | Liquefied petroleum gases, lpg
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
38230100. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
59630403. Inrichting, met inbegrip van meubels, huis-naar-huis | Furnishings, including furniture, house-to-house
61590200. Apparatuur- en voertuigfinancieringsmaatschappijen | Equipment and vehicle finance leasing companies
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center
80629901. Ziekenhuis, aangesloten bij ama residentie | Hospital, affiliated with ama residency

Werken bij Nowé SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nowé SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nowé SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nowé SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

 • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

 • Operator (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

  Regio: ZARREN

  Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

 • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

 • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

 • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

 • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

 • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KAREMENT

  Type: Flexijob

  In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van Nowé SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Nowé SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nowé SPRL. Laat een reactie achter voor Nowé SPRL. Nowé SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nowé SPRL. Leave a respond for Nowé SPRL. Nowé SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nowé SPRL op de google maps. Adres en contacten Nowé SPRL
Location of Nowé SPRL on the google maps. Address and contacts of Nowé SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Nowé SPRL Nowé SPRL: Mercatron Communication NV | HOUBRECHTS STEENZAGERIJ MARMER SHOP | VANDEN BEGIN R & J | QUIEPS INDUSTRIAL PACKING NV | The Army of Darkness

Other related companies as Nowé SPRL: Mercatron Communication NV | HOUBRECHTS STEENZAGERIJ MARMER SHOP | VANDEN BEGIN R & J | QUIEPS INDUSTRIAL PACKING NV | The Army of Darkness

Nowé SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nowé SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07025451660. Het bedrijf Nowé SPRL bevindt zich op het adres: Rue Camille Lemonnier 4 1380 Lasne-Chapelle-Saint-Lambert (Lasne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 268,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Nowé SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nowé SPRL is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nowé SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nowé SPRL, openstaande posities, locatie van Nowé SPRL op de kaart.

Nowé SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nowé SPRL, company assigned to the tax number BE07025451660. The company Nowé SPRL is located at the address: Rue Camille Lemonnier 4 1380 Lasne-Chapelle-Saint-Lambert (Lasne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 268,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Nowé SPRL were not found.
The main activity of Nowé SPRL is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Nowé SPRL is not available. You also can look at reviews of Nowé SPRL, open positions, location of Nowé SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nowé SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nowé SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nowé SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nowé SPRL, employees, financial statistics.