Dejonckheere-Demeulenaere BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Dejonckheere-Demeulenaere BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • Dejonckheere-Demeulenaere BVBA

Contactgegevens Dejonckheere-Demeulenaere BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dejonckheere-Demeulenaere BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dejonckheere-Demeulenaere BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Haaipanderstraat 82 8870 Izegem, België

Telefoon (phone): +32 (2) 403-78-84 +32 (2) 403-78-84

Fax (fax): +32 (83) 805-56-45 +32 (83) 805-56-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dejonckheere-Demeulenaere BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dejonckheere-Demeulenaere BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dejonckheere-Demeulenaere BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dejonckheere-Demeulenaere BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dejonckheere-Demeulenaere BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dejonckheere-Demeulenaere BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dejonckheere-Demeulenaere BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dejonckheere-Demeulenaere BVBA
Products information Dejonckheere-Demeulenaere BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09134826660
Ondernemingsnummer: 4497222900
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Dejonckheere-Demeulenaere BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dejonckheere-Demeulenaere BVBA
(Get full report from official database of BE for Dejonckheere-Demeulenaere BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dejonckheere-Demeulenaere BVBA
Addition kinds of activities for Dejonckheere-Demeulenaere BVBA

346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
511202. Sociale briefpapier en wenskaartjes | Social stationery and greeting cards
20329900. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
22820104. Breiengaren: draaien, wikkelen of spoelen | Knitting yarn: twisting, winding, or spooling
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
37430203. Streetcars en auto-apparatuur | Streetcars and car equipment
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
51980100. verven | Paints

Werken bij Dejonckheere-Demeulenaere BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dejonckheere-Demeulenaere BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dejonckheere-Demeulenaere BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dejonckheere-Demeulenaere BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

 • Customer service medewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

 • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

 • Machinebediener (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

 • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

 • Projectleider (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

 • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

  Type: Studentenjob

  Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

 • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Vaste Job

  JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

Zoek naar antwoorden van Dejonckheere-Demeulenaere BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dejonckheere-Demeulenaere BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dejonckheere-Demeulenaere BVBA. Laat een reactie achter voor Dejonckheere-Demeulenaere BVBA. Dejonckheere-Demeulenaere BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dejonckheere-Demeulenaere BVBA. Leave a respond for Dejonckheere-Demeulenaere BVBA. Dejonckheere-Demeulenaere BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dejonckheere-Demeulenaere BVBA op de google maps. Adres en contacten Dejonckheere-Demeulenaere BVBA
Location of Dejonckheere-Demeulenaere BVBA on the google maps. Address and contacts of Dejonckheere-Demeulenaere BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dejonckheere-Demeulenaere BVBA Dejonckheere-Demeulenaere BVBA: DELVAZA | SUZETTE CORENS | DE SMET | L. LOUYET sa | V?RONIQUE CRESTANI

Other related companies as Dejonckheere-Demeulenaere BVBA: DELVAZA | SUZETTE CORENS | DE SMET | L. LOUYET sa | V?RONIQUE CRESTANI

Dejonckheere-Demeulenaere BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Dejonckheere-Demeulenaere BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09134826660. Het bedrijf Dejonckheere-Demeulenaere BVBA bevindt zich op het adres: Haaipanderstraat 82 8870 Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Dejonckheere-Demeulenaere BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dejonckheere-Demeulenaere BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dejonckheere-Demeulenaere BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dejonckheere-Demeulenaere BVBA, openstaande posities, locatie van Dejonckheere-Demeulenaere BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dejonckheere-Demeulenaere BVBA is a company, that was registered 2000 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Dejonckheere-Demeulenaere BVBA, company assigned to the tax number BE09134826660. The company Dejonckheere-Demeulenaere BVBA is located at the address: Haaipanderstraat 82 8870 Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Dejonckheere-Demeulenaere BVBA were not found.
The main activity of Dejonckheere-Demeulenaere BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dejonckheere-Demeulenaere BVBA is not available. You also can look at reviews of Dejonckheere-Demeulenaere BVBA, open positions, location of Dejonckheere-Demeulenaere BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dejonckheere-Demeulenaere BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dejonckheere-Demeulenaere BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dejonckheere-Demeulenaere BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dejonckheere-Demeulenaere BVBA, employees, financial statistics.