VOYAGE EOLE

Contactgegevens VOYAGE EOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOYAGE EOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOYAGE EOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FRANCO-BELGE 28; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64225016 (+32-64225016) 64225016 (+32-64225016)

Fax (fax): +32 (55) 392-51-53 +32 (55) 392-51-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOYAGE EOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOYAGE EOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOYAGE EOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOYAGE EOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOYAGE EOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOYAGE EOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOYAGE EOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOYAGE EOLE
Products information VOYAGE EOLE

BTW identificatienummer (tax): BE08802764892
Ondernemingsnummer: 1123046875
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in VOYAGE EOLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOYAGE EOLE
(Get full report from official database of BE for VOYAGE EOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOYAGE EOLE
Addition kinds of activities for VOYAGE EOLE

225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
02730105. Forel boerderij | Trout farm
34449901. Steenkoolschalen, geprefabriceerde plaatmetalen | Coal chutes, prefabricated sheet metal
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
52119906. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials
67329900. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec

Werken bij VOYAGE EOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOYAGE EOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOYAGE EOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOYAGE EOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van VOYAGE EOLE in sociale netwerken
Look for responds of VOYAGE EOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOYAGE EOLE. Laat een reactie achter voor VOYAGE EOLE. VOYAGE EOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOYAGE EOLE. Leave a respond for VOYAGE EOLE. VOYAGE EOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOYAGE EOLE op de google maps. Adres en contacten VOYAGE EOLE
Location of VOYAGE EOLE on the google maps. Address and contacts of VOYAGE EOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come VOYAGE EOLE VOYAGE EOLE: HUIS 'T ROOS OLIFANTJE | CORIJN JACQUES | P?DICURE CHANTAL | J. VAN EENAEME | GUSTAAF BUYENS

Other related companies as VOYAGE EOLE: HUIS 'T ROOS OLIFANTJE | CORIJN JACQUES | P?DICURE CHANTAL | J. VAN EENAEME | GUSTAAF BUYENS

VOYAGE EOLE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOYAGE EOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08802764892. Het bedrijf VOYAGE EOLE bevindt zich op het adres: RUE DE LA FRANCO-BELGE 28; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in VOYAGE EOLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOYAGE EOLE is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOYAGE EOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOYAGE EOLE, openstaande posities, locatie van VOYAGE EOLE op de kaart.

VOYAGE EOLE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOYAGE EOLE, company assigned to the tax number BE08802764892. The company VOYAGE EOLE is located at the address: RUE DE LA FRANCO-BELGE 28; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reisbureaus. Products created in VOYAGE EOLE were not found.
The main activity of VOYAGE EOLE is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOYAGE EOLE is not available. You also can look at reviews of VOYAGE EOLE, open positions, location of VOYAGE EOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOYAGE EOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOYAGE EOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOYAGE EOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOYAGE EOLE, employees, financial statistics.