VIP TRAVEL INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • VIP TRAVEL INTERNATIONAL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • VIP TRAVEL INTERNATIONAL

Contactgegevens VIP TRAVEL INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIP TRAVEL INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIP TRAVEL INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 365; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26390020 (+32-26390020) 26390020 (+32-26390020)

Fax (fax): +32 (2) 419-67-96 +32 (2) 419-67-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIP TRAVEL INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIP TRAVEL INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIP TRAVEL INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIP TRAVEL INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIP TRAVEL INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIP TRAVEL INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIP TRAVEL INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIP TRAVEL INTERNATIONAL
Products information VIP TRAVEL INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE04678222656
Ondernemingsnummer: 5083343505
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VIP TRAVEL INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIP TRAVEL INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for VIP TRAVEL INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIP TRAVEL INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for VIP TRAVEL INTERNATIONAL

251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
458100. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
13829902. Geologische exploratie, olie en gasveld | Geological exploration, oil and gas field
32810505. Grafstenen, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Tombstones, cut stone (not finishing or lettering only)
92240400. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government

Werken bij VIP TRAVEL INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIP TRAVEL INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIP TRAVEL INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIP TRAVEL INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van VIP TRAVEL INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of VIP TRAVEL INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIP TRAVEL INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor VIP TRAVEL INTERNATIONAL. VIP TRAVEL INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIP TRAVEL INTERNATIONAL. Leave a respond for VIP TRAVEL INTERNATIONAL. VIP TRAVEL INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIP TRAVEL INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten VIP TRAVEL INTERNATIONAL
Location of VIP TRAVEL INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of VIP TRAVEL INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come VIP TRAVEL INTERNATIONAL VIP TRAVEL INTERNATIONAL: ELEN-DECOR | Piet Konijn | BERTRAND D | Potoms R | HERMAN DE BAETS

Other related companies as VIP TRAVEL INTERNATIONAL: ELEN-DECOR | Piet Konijn | BERTRAND D | Potoms R | HERMAN DE BAETS

VIP TRAVEL INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIP TRAVEL INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04678222656. Het bedrijf VIP TRAVEL INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 365; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 534,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in VIP TRAVEL INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIP TRAVEL INTERNATIONAL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIP TRAVEL INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIP TRAVEL INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van VIP TRAVEL INTERNATIONAL op de kaart.

VIP TRAVEL INTERNATIONAL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIP TRAVEL INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE04678222656. The company VIP TRAVEL INTERNATIONAL is located at the address: LOUIZALAAN 365; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 534,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reisbureaus. Products created in VIP TRAVEL INTERNATIONAL were not found.
The main activity of VIP TRAVEL INTERNATIONAL is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VIP TRAVEL INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of VIP TRAVEL INTERNATIONAL, open positions, location of VIP TRAVEL INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIP TRAVEL INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIP TRAVEL INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIP TRAVEL INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIP TRAVEL INTERNATIONAL, employees, financial statistics.